Når AI kan bruges til billed-snyderi

Sådan bliver din mobil rigtig god til spil

(Foto: Razer)

Mobilspil er det hurtigst voksende og efterhånden største enkelt-område af den internationale underholdnings-elektronik.

Da gør selv Taylor Swift ingen forskel med sit nye dobbelt-album, der slår den ene rekord efter den anden i musikbranchen.

Rent ydelses-mæssigt kan moderne smartphones eller små tablets sagtens måle sig gamer-pc’er. De har stærke processorer, hurtige skærme og effektive køle-systemer.

(Foto: Razer)

Problemet ligger blot i betjeningen. På grund af deres klejne størrelse er smartphones sjældent liige så komfortable at bruge til gaming i timevis som f.eks. spille-konsoller eller pc’er med løse controllere.

Af samme grund er der gået lidt mode i bærbare spille-konsoller. Steam har dem, Asus også. Det samme har Lenovo, og rygterne fra Asien vil vide, at sågar Sony er på vej tilbage med en handy PlayStation.

Gamer-specialisten Razer vælger en kompromis-løsning for at komme ud til et så stort publikum som muligt.

Kishi Ultra passer både til iPhones og Android telefoner og mindre tablets. (Foto: Razer)

Nemlig i princippet alle, der har en moderne smartphone og gerne vil bruge mere på video-spil. Det vil sige både ejere af Android mobiler og iPhone 15 telefoner.

Razers nye Kishi Ultra leverer et sæt trådløse spil-controllere, som man kan anbringe i hver ende af sin smartphone. Vender man så mobilen vandret, står man med en komplet bærbar konsol.

Razer går dog et skridt videre: Kishi Ultra leverer samtidig HD haptiske effekter, så man også føler spillet rent fysisk.

Kishi Ultra kan også i en snæver vending anvendes som spil-controllere til f.eks. en laptop. (Foto: Razer)

Den skal give den helt ægte spil-fornemmelse sammen med Razers ”meka-taktile” otte-vejs d-play kontroller. De har det rigtige design og de vigtige A-B-X-Y knapper til styring af spillene.

Razer reklamerer også med, at Kishi Ultra har ”hall effekt” triggere eller udløser-knapper. De er kendt for at være meget præcise og hurtige.

Derudover er Kishi Ultra forsynet med mini-joysticks – thumb sticks – i professional kvalitet. De har anti-friktions-ringe, så de reagerer helt uden modstand eller forsinkelse.

Endelig er L4 / R4 knapperne på Kishi Ultra frit programmerbare. Det betyder, at man kan skræddersy sine controllere til lige de spil, man elsker at udfordre – eller til at fintune i forhold til ens fingre.

Til sidst skal måske lige nævnes, at man også sagtens kan bruge Kishi Ultra controllerne sammen med sin pc.

Razer tager 170 euro eller ca. 1.250 kroner for sin nye spil-udvidelse til smartphones, der passer både til Android telefoner og Apple mobiler i iPhone 15 serien….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når AI kan bruges til billed-snyderi