Disse julesange streamer vi mest

Dropper Apple to nye iPhones?

(Foto: Gizmochina / Weibo)

Apple har kæmpe succes med sine dyre iPhone 14 Pro og Pro Max telefoner. I Danmark kan man først få leveret sin midten af januar, når man bestiller den i dag.

Den relativt billige iPhone 14 sælger også fint, mens det går mindre godt med den lidt større iPhone 14 Plus og den helt lille iPhone SE.

Meget kunne tyde på, at Apple ikke kommer med nye versioner af de to modeller næste år. Nogle rygter taler sågar, at Apple kunne finde på at stoppe helt ned at producere SE og Plus på grund af skuffende salg på verdensplan.

Det var ellers planen, at Apple ville lancere en iPhone SE 4 til foråret. Den skulle komme med mere moderne elektronik og fremstå i et helt ny design, der ligger på linie med iPhone 14.

iPhone SE 4 skulle således komme med et 6,1 tommers LCD display og Apples seneste A15 eller A16 Bionic processor. Telefonen ville få et batteri på 3.000 mAh med 20 watt opladning via kabel eller 7,5 watt trådløst

Denne opgradering vil dog koste penge, sål fjerde generation af SE ville blive noget dyrere end modellen  i dag.

I øjeblikket koster iPhone SE 3 fra 4.500 kroner på det danske marked, mens man betaler 8.300 kroner for den billigste iPhone 14.

Hvis de to kommer for tæt på hinanden i præstationer og pris, er Apple bange for, at de vil kannibalisere hinandens markeder.

Ifølge den kendte Apple analytiker Ming-Chi Kuo vil Apple i hvert fald udsætte lanceringen af iPhone SE 4 til 2024.

Måske kommer den aldrig, fordi trenden i øjeblikket klart går mod at købe dyrere smartphones som iPhone 14 Pro og Pro Max. Sidstnævnte skifter formentlig navn fra iPhone 15, hvor den skal hedde Ultra.

Apple har ikke haft samme succes med sine mobiler i de lavere prisklasser. Faktisk har der været flere deciderede fiaskoer.

I en periode med generelt lavere salg af mobiltelefoner og en risiko for økonomisk recession i verden vil Apple derfor køre på det sikre. Ikke flere dyre eksperimenter.

Af samme grund er iPhone 14 Plus modellen kommet i farezonen. Det er reelt set en iPhone 14 med en større skærm og højere pris, og den sælger ikke specielt godt i mange lande….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse julesange streamer vi mest