Disse mobiler købte vi i oktober

Print i årevis uden at skifte patron

(Foto: HP)

Alle, der bruger printere, kender problemet med, at blækpatroner eller tonere løber tør lige præcist på et tidspunkt, hvor man har allermest brug for dem:

Om aftenen, i weekenden, eller man er mange kilometer fra en forhandler med netop ens patron-type på lager.

Selvfølgelig har det hjulpet, at man kan købe blækket online, men det kræver alligevel, at man er på forkant og får bestilt i god tid, inden printeren løber tør.

Flere af de store printer-fabrikanter har også indført service-ordninger, hvor de holder øje med printernes status og fremsender nyt blæk automatisk, så man aldrig kommer i knibe.

En tredje god trend blandt printerne er meget større blækpatroner end i gamle dage. Meget oplagt kaldes de for ”tanke.”

(Foto: HP)

Igen er flere fabrikanter på banen som f.eks. Epson og Brother. De får nu øget konkurrence fra branchens største – HP – der vil satse kraftigt på sit Smart Tank system.

Det skal sikre, at man kan bruge sin printer i flere år uden at skulle tænke på at købe nyt blæk. En ny farvepatron er heller ikke nødvendig, fordi HP Smart Tank bygger på et system med større blækflasker, som man kan fyldes op igen og igen.

HP oplyser, at den nye HP Smart Tank 7605 farveprinter henvender sig til typiske hjemmekontorer, travle børnefamilier og små virksomheder, der udskriver helt op til flere hundrede sider om måneden.

De vil kunne printe i tre år eller mere præcist 12.000 A4 sider i sort/hvid og 8.000 sider farver, før der igen skal købes nye blækflasker.

HP understreger, at Smart Tank systemet ikke går på kompromis med kvaliteten af de udprintede sider eller indskannede dokumenter. Samtidig er der penge at spare på blæk-udgifterne.

(Foto: HP)

Den nye HP Smart Tank 7605 er en alt-i-én printer, der også kan skanne og fotokopiere i farver. Udskrivningen sker automatisk på begge sider af papiret.

Hastigheden er op til 15 sider i minuttet i sort/hvid eller ni sider i farver.

Forbindelsen til omverdenen sker normalt via dual-band Wi-Fi, der opdaterer sig selv automatisk. Som alternativ kan man bruge enten Wi-Fi Direct, Bluetooth, Ethernet kabel eller Hi-Speed USB.

Betjeningen foregår med HP’s Smart App eller det tre tommer store touch-display på printerens top.

HP Smart Tank 7605 koster typisk omkring 3.500 kroner, men er også set på tilbud 1.000 kroner billigere….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mobiler købte vi i oktober