Danmark bedst i digitalt liv

High tech til dine sko

(Foto: LG)

LG er desværre holdt op med at bygge smartphone, selvom sydkoreanerne gennem årene lavede nogle af de mere spændende af slagsen.

Heldigvis har LG ikke mistet kreativiteten, som vi nu oplever i fuld vigør i f.eks. nye tv, pc-skærme, hårde hvidevarer og andre gadges til husholdningen.

Den seneste af slagsen må vel placeres under kategorien meget specielle nyheder til boligen. Det er nemlig en gadget, som Kim Kardashian eller Kylie Jenner ville elske.

LG Styler ShoeCase and ShoeCare er grundlæggende et udstillings-skab til sko, som samtidig sørger for at rense og opbevare fodtøjet under ideelle klimatiske forhold.

Well – alle dem, som bruger formuer på at købe dyre sneakers. De er nemlig blevet et samler-objekt på linie med frimærker og mønter i gamle dage.

(Foto: LG)

Hvem der har brug for sådan et møbel?

Sportssko fabrikanterne har nemlig fundet ud af, at der er store penge i at fremstille sær-udgaver af deres sneakers. Produceret i små oplag og ofte udviklet i samarbejde med f.eks. en kendt idræts-stjerne, skuespiller eller tøjdesigner.

Når man har ofret mange tusinde kroner på et sæt nye sneakers, skal de jo vises frem. Det samme gælder vel for dyre håndsyede lædersko.

Ikke på fødderne under Roskilde Festival eller i regnvejr, for det kunne jo efterlade grimme spor på de fine sko. Men gerne i en udstillings-montre med lys i stil med dem, man ser hos urmagere eller juvelerer.

Nyheden er den seneste udvidelse af LG’s Styler møbler, hvis mest kendte medlem nok er klædekabet med indbygget luftrenser, der f.eks. kan fjerne krøller i tøjet.

(Foto: LG)

LG nyheden er som en modulreol. Bare med enheder, der har glasvægge og indbygget air condition.

Hvert modul har plads til ét par sneakers, så man kan udbygge sin udstilling til en hel skabsvæg, efterhånden som man får råd.

Indeni modulet placeres skoene på en motordrevet skive, der roterer dem, så man kan beundre dem fra alle sider. Naturligvis med spot-belysning på.

Hvilke sko, der fremhæves, kan man styre fra en LG ThinQ app på mobiltelefonen. Den kan også tænde eller slukke for modulernes integrererede Zeo-Dry filter, som suger fugt op og fjerner al dårlig lugt fra skoen.

Modulerne er også forsynet med specialglas, der forhindrer UV-lys i at trænge ind. Ultra-violette stråler kan nemlig blege og ødelægge farverne på de dyre sneakers.

(Foto: LG)

Hører man så til dem, der er rigtigt sarte over for sine sko, investerer man selvfølgelig i et Shoecare modul til LG nyheden.

Det bruger samme TrueSteam teknologi som i LG’s computer-styrede klædeskabe. Den kan rense, rengøre og friske op til fire par sko på 37 minutter.

Man kan sågar rense sine lædersko og sneakers sammen. De får samtidig klaret det indre af skoene, fordi LG Styler Shoecare automatisk vipper skoene, så rensestrålen kan nå ind i alle hjørner.

LG har glemt at fortælle, hvornår man kan købe Styler ShoeCase og ShoeCare, og hvad de smarte sneaker-skabe skal koste.

Men eftersom LG’s klædeskabe med tøjrens er til salg i danske butikker, kan man nok forvente det samme inden længe med sko-udgaven…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark bedst i digitalt liv