Klapmobiler bliver succes

Med en Porsche i øret

(Foto: Porsche Design)

Hvis man er ægte fan af de tyske Porsche sportsvogne, kan man naturligvis ikke nøjes med at have sådan et pragt-eksemplar stående i sin garage med tyveri-sikring.

Man skal selvfølgelig også have andre ting fra Porsche Design. Lad det være kaffemaskine, attache-taske, vindjakker, computer-skærme, klassiske armbåndsure – og ja da – også ægte øretelefoner.

Der findes masser af trådløse øretelefoner på markedet. Ordet masser er bestemt ikke underdrevet. I alle mulige kvaliteter og prisklasser.

Umiddelbart virker de nye Porsche Design Sport TWS PDT40 øretelefoner ikke ud til at være bedst til noget som helst.

De vil formentlig blive købt, fordi der står Porsche på dem – og fordi de er ret elegante i forhold til flertallet.

(Foto: Porsche Design)

Én lidt opsigtsvækkende ting er, at Porsche nyheden ikke ligner en kopi af Apples AirPods. De er derfor små og forsvinder helt ind i øret uden at efterlade en nedad-hængende pind eller dråbe.

Ud over det normale er også, at Porsche Design øretelefonerne fremstår i to slags finish – et område i højglans poleret sort og et andet i et blødere gummi-agtigt materiale.

Man kan også side, at øretelefonerne har to sider. Den indre med ergonomisk form, så den passer fint til øret. Den anden er mere stilistisk – med Porsche Design logo og bløde touch kontroller til musik, volumen, tænd/sluk, mikrofon, aktiv støjreduktion (ANC) osv,

Derudover rummer Porsches sporty ”earbuds” stemme-kontrol, Bluetooth 5.2, dobbelt mikrofon med støjreduktion og et batteri, der kan køre seks timer på en opladning. 27 timer, hvis man husker at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug.

Porsche Design Sport TWS Earphones PDT40 koster 199 euro eller ca. 1.500 kroner, hvilket ikke lyder vildt, når vi taler om et produkt fra Porsche Design….

(Foto: Porsche Design)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klapmobiler bliver succes