IKEA lampe kan Spotify

Nothing telefon bliver something

(Foto: Nothing)

(Opdateret) Denne sommer bliver OnePlus ikke ene om at præsentere en stor nyhed i den tungere ende af smartphone skalaen – nemlig OnePlus 10 Pro.

Også OnePlus’ medstifter og tidligere boss Carl Pei vil blande sig i det hårdt ombejlede marked for premium telefoner.

Peis eget firma hedder Nothing og har hidtil kun sat et sæt trådløse øretelefoner – ear (1) – til salg. De fås bl.a. i en gennemsigtig version.

Telefonen skal hedde Nothing phone (1) og blev præsenteret i første detaljer her i eftermiddag. Ud fra disse specifikationer går Pei direkte efter sit tidligere firma OnePlus med sit nye projekt.

På online præsentationen i i dag så vi også et par gllimt af det nye Nothing OS styresystem. (Foto: Nothing)

Nothing phone (1) kører formentlig med Qualcomms seneste Snapdragon 8 Gen. 1 processor i dejn helt nye “+” udgave, der kommer til sommer. Det er en turbo-udgave af samme motor, der sidder i OnePlus’ kommende 10’ er og i mange andre nye Android topmobiler i år.

Carl Pei har også fået udviklet sin egen variant af Android til den nye telefon. Nothing OS skal tage de bedste ting fra Googles styresystem, men samtidig skrælle alt det unødvendige fedt fra.

Resultatet skal være et system, der er langt hurtigere end standard Android 12. Med en brugerflade med smukke fonte, farver, lyde og design-elementer.

Carl Pei fortsætter i sin eget offensive marketing-stil, som han gjorde sit gamle firma OnePlus berømt på for nogle år siden. (Foto: Nothing)

Flere detaljer om Nothing OS vil blive afsløret i april, hvor Nothing vil udsende en forsmag i form af en launcher app, som folk med bestemte Android telefoner kan downloade og afprøve.

Selve Nothing telefonen dukker først op til sommer – datoen er ikke afsløret. Den kommer derfor nogle måneder senere end den OnePlus 10 Pro mobil, den skal drille og konkurrere med.

Ifølge Carl Pei skal Nothing phone (1) være det første store element i et bredere øko-system, der kan sammenlignes med Apples i betjening og integration.

Den store forskel er blot, at Apple holder sin verden lukket for andre end sig selv, mens Nothings skal være åben for flere eller mange fabrikater….

Indtil videre er ear (1) øretelefonerne, som er kommet konkret fra Nothing. Det næste bliver en smartphone. (Foto: Nothing)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA lampe kan Spotify