Doogee er til de rigtig rå

IKEA lampe kan Spotify

(Foto: IKEA)

Møbelgiganten IKEA fortsætter sit togt ud i audio-land – med og uden direkte hjælp fra højttaler-fabrikanten Sonos.

Den nye Vappeby ser ud til at være af IKEAs egen avl. Den er en skæg blanding af en udendørs lampe til haven og en Bluetooth højttaler. Komplet med en særlig Spotify knap.

Vappeby er vand- og støvtæt efter IP65 og kan derfor problemfrit bruges i regnvejr og med vandplask fra poolen.

(Foto: IKEA)

Det indbyggede batteri kan levere op til 12 timers streamet og 360 graders rundstrålende musik på en opladning, når lampen ikke også skal lyse.

Hvor meget batteriets kapacitet daler, når man også har hyggebelysningen fra LED-pærerne er tændt, melder IKEA ikke noget om. Lysstyrken kan indstilles i to trin.

Lampe-højttalerens specialitet er en Spotify Tap knap, der kan bruges til at styre sin musik-afspilning fra den svenske streaming-gigant.

Et enkelt tryk, og Vappeby starter af sig selv med at streame. Et tryk mere, og spillelisten bliver skiftet ud fra dem, som højttalerens ejer har liggende hos Spotify osv.

Her er den magiske Spotify Tap knap på Vappeby. (Foto: IKEA)

Spotify lancerede Tap funktionen i september sidste år i forbindelse med trådløse hoved- og øretelefoner fra bl.a. Samsung, Microsoft, Skullcandy, Bose og danske Jabra.

Den nye Vappeby højttaler og lampe er sat til salg hos IKEA i USA, hvor den koster 65 dollars eller ca. 450  kroner. En USB-oplader skal købes separat.

Vappeby fås i farverne grå eller blå.  Hvornår den dukker op hos IKEA i Danmark, er ikke offentliggjort endnu.

Forhåbentlig snart, for nyheden kunne være oplagt til sommer-aftener i haven med grill og musik, udendørs hygge ved camping, på stranden osv….

Foto: IKEA)

(Foto: IKEA)

(Foto: IKEA)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doogee er til de rigtig rå