Smarte hjem er til sikkerhed

Nu kommer Galaxy S21 FE

(Fitio: Guzchina / Weibo)

Samsung har fået travlt her på det sidste. Dels ligger flere vigtige nyheder klar til lancering straks i det nye år. Dels er et par enkelte 1921-modeller forsinket og skal sendes ud, inden 2022-udgaverne banker på.

Mest påtrængende er Samsungs Galaxy S21 FE telefon, der har været på vej flere gange i løbet af i år, men hver gang er blevet enten skubbet eller droppet.

I sidste ende ser det nu ud til, at Samsung alligevel vil præsentere den billigste variant af sin S21 familie.

Det bliver enten den 3. eller  den 4. januar, hvor Samsung holder et virtuelt “Together for Tomorrow” event i forbindelse med åbningen af CES Show messen i Las Vegas.

(Foot: WinFuture)

Samsungs næste Galaxy S-generation – S22 hedder den – bliver lanceret allerede en måned senere. Mere præcist den 8. februar. Derfor har Samsung ekstra travlt lige nu.

Ifølge de seneste forlydender fra Sydkorea får Samsung Galaxy S21 FE en AMOLED skærm på 6,4 tommer og en hurtig opdaterings-frekvens på 120 Hz. Grafikken vil være i den velkendte FHD+ kvalitet.

Den nye FE-telefon – FE står for Fan Edition – kommer med en selfie-skyder på 32 megapixel, der også skal være god til video-møder.

På ryggen sidder så tre kameraer. Hoved-objektivet er på 12 megapixel og suppleres af en 12 MP ultra-hvidvinkel linse og et 8 MP objektiv, der fungerer både som tele og som makro. Det skal indeholde en zoom med tre gange optisk forstørrelse.

(Foto: Gizchina / Weibo)

Som altid vil Samsung sælge sin nye smartphone med to forskellige motorer. Alt efter, hvilken region af verden man bor i, får man enten en Qualcomm Snapdragon 888 processor eller Samsungs egen Exynos 2100 chip. Her i Skandinavien og Danmark er det sidstnævnte.

Købere kan vælge mellem varianter med 6 eller 8 GB RAM og 128 eller 256 GB RAM. For at spare penge og plads i telefonens indre har Samsung lukket for, at FE kan udvides med memory-kort. Med andre ord må man klare sig med cloud-services til formålet, hvis man har brug for mere plads.

Formentlig vil Galaxy S21 FE komme med Android 12 som styresystem. Muligvis lægges den mere enkle One UI 4.0 brugerflade ovenpå.

Batteriet ombord bliver på 4.370 mAh og kan oplades relativt hurtigt med 25 watt via kabel eller 15 watt trådløst.

Priserne er rent gætværk, men lige nu sælges forgængeren Galaxy S20 FE på tilbud til omkring 2.900 kroner i en 4G udgave. Efterfgølgeren bliver dyrere – måske mellem 4.000 og 4,500 kroner…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smarte hjem er til sikkerhed