Er du afhængig af sociale medier?

Adidas bliver trådløs

(Foto: Adidas / Zound)

I de seneste par år er fabrikanter af hovedtelefoner blevet  mere og mere sporty. Næsten alle lancerer trådløse øretelefoner, som henvender sig til fitness folket. De sidder ekstra godt fast i øret og kan tåle sved og regnvejr, så man kan bruge den udendørs i typisk dansk vejr.

Jabra, Bang & Olufsen, Samsung, Huawei og JBL er blandt de kendte audio mærker, som er hoppet på sportsvognen. De får nu konkurrence fra den modsatte side. Sports-giganten Adidas har nemlig præsenteret sine første trådløse øretelefoner.

Adidas fremstiller naturligvis ikke sine hovedtelefoner selv på samme fabrikker ude i Østen, hvor sneakers og sportstøj med de berømte tre striber stammer fra.

I stedet har Adidas allieret sig med det svenske firma Zound Industries i Stockholm, der i forvejen producerer øre- og hovedtelefoner til Marshall og Urbanears.

(Foto: Adidas / Zound)

Resultatet er tre trådløse Adidas øretelefoner, hvor den dyreste model er udstyret med aktiv støjreduktion. Derudover er nyhederne sporty i designet og skal servere en rigtig god lydkvalitet.

Topmodellen hedder Adidas Z,N.E. 01 ANC. Den har udskiftelige ørepropper og kan spille i 20 timer på en opladning.

4,5 timer på øretelefonerne selv med støjreduktionen tændt og 15.5, hvis man husker at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er.

Formentlig deler Adidas nyheden meget af elektronikken med Marshalls Motif ANC øretelefoner, der kom på markedet for kort tid siden.

Her ses de særligt sporty Adidas øretelefoner i forgrunden. (Foto: Adidas / Zound)

I hvert fald rummer Adidas Z.N.E. 01 ANC pænt store drivere – højttaler-enheder – på hver 6 mm diameter. Desuden indeholder støjreduktionen en særlig “Awareness Mode”, der fungerer på samme måde som Apples ”Transparency Mode” i iPhones.

As far as the sweat and water-resistant Z.N.E. 01 ANC is concerned, they boast a pair of 6mm drivers and what adidas has labeled Awareness mode, which mirrors Apple’s Transparency mode. Th

Den billigere Adidas Z.N.E 01 uden ANC støjreduktion ligner de fleste andre trådløse øretelefoner i mellemklassen. Den store forskel ligger i de tre striber, der giver ekstra livsstil for mange mennesker.

Z.N.E 01 må også undvære de forskellige størrelser ørepropper, men byder til gengæld på længere spilletid: Fem timer i hver øretelefon og yderligere 20 timer via bæreæsken.

(Foto: Adidas / Zound)

Den tredje Adidas nyhed er samtidig den mest sporty. FWD-02 Sport uden ANC har udskiftelige ørepropper og vinger, der holder øretelefonerne på plads under løb og anden fysisk udfoldelse.

Øretelefonerne kan betjenes med handsker på, og de er vandtætte efter IPX5 standarden. De løber i seks timer på en opladning og 25 timer med pause-ophold i bæreæsken.

Z.N.E 01 modellen optræder nu på Adidas’ danske hjemmeside  til 799 kroner – de to andre endnu ikke.

På det amerikanske marked skal ANC udgaven koste 189 dollars (ca. 1.250 kroner), mens sports-versionen ligger på 169 dollars – ca. 1.100 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du afhængig af sociale medier?