Webben fylder 30 år

Her er en smart cykel-alarm

(Foto: MaxTracker)

En god og godkendt lås er selvfølgelig det åbenlyst bedste middel mod cykeltyve, men som alt andet er selv dyre låse ikke 100 procent sikre.

Her kommer så et smart supplement til cykellåsen, som de færreste tyve vil opdage. Til gengæld sørger den uskyldigt udseende gadget for, at man kan holde øje med tyven og følge via sin mobiltelefon, hvor han eller hun måtte befinde sig.

MaxTracker kalder sig en ”anti-tyveri-cykel-sikkerheds-enhed.” Det er den også, selvom nyheden ikke aktivt gør noget for at forhindre et tyveri. Sådan som en cykellås gør.

I stedet gemmer MaxTracker elektronikken sig i en flaskeholder, som mange sporty cyklister har monteret på deres tohjulers stel.

Hvis man ikke lige ve’ det, kan man ikke se det. I flaskeholderen sidder en smart cykel-alarm. (Foto: MaxTracker)

Vandflasken kan selvfølgelig fortsat placeres i holderen, mens elektronikken nedenunder holder øje med, om cyklen bliver flyttet, eller der er nogen, som forsøger at gøre vold mod den, mens den er parkeret.

MaxTracker bruger 4G eller 5G mobilnettet og slår alarm til ejerens mobiltelefon, hvis den føler sig truet eller ulovligt flyttet.

Via den medfølgende app kan cykel-ejeren følge i ”real time”, hvor køretøjet befinder sig. Det vises i detaljer på telefonens skærm. Også praktisk, hvis man har glemt, hvor man stillede cyklen sidst.

MaxTracker indeholder et batteri, der skal kunne holde alarmen kørende i to måneder på en opladning. Hvordan advarslerne skal se ud på mobilens display, kan man indstille helt efter egen lyst.

Den nye gadget kan selvfølgelig tåle frost og er vandtæt efter IP67 skalaen. Den kommer til salg via iværksætter platformen Indiegogo, og interesserede kan lade sig skrive op på forhånd via dette link.

Foto: MaxTracker)

Foto: MaxTracker)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Webben fylder 30 år