OnePlus bliver støjfri

En bog fuld af energi

(Foto: IKEA)

Mange af vores ting i dagligdagen bruger stadig de goe gamle AA og AAA batterier. Faktisk forbløffende mange. Lige fra pc-tastaturer og mus til tv-fjernbetjeninger, digitale vejrstationer og diverse legetøj.

Jeg har de fleste mistænkt for at købe éngangs-batterier billigt i supermarkederne i stedet for at gå efter de dyrere varianter, der kan genoplades.

Det er ok, så længe man husker at lægge sine døde AA og AAA batterier til genbrug og ikke bare smider dem ud med det normale affald.

Under alle omstændigheder er genopladelige batterier en bedre løsning, men hvorfor i alverden skal opladebokse altid se så grimme og klodsede ud?

(Foto: IKEA)

IKEA har heldigvis en løsning. Ikke kun sælger møbelkæmpen Ladda genbrugs-batterier. IKEA har også designet en pæn indpakning til ladeboksen.

 

 

Hos IKEA ligner den nye Tjugo oplader en diskret bog, når den er lukket. Sådan en, som man fint kan have liggende fremme på skrivebordet eller skænken i stuen.

Tjugo kan også være et godt sted at gemme sine batterier, når de ikke er i brug. Så kan man altid huske, hvor man lagde dem.

Tjugo opladeren blev lanceret sammen med IKEA’s opfriskede Ladda batterier, der nu fremstår i en slags grågrøn kulør.

Den elegante oplader koster 129 kroner, og et sæt med fire Ladda genopladelige batterier 49 kroner….

En bog fuld af energi

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus bliver støjfri