Telenor åbner virtuel butik

Teams bliver mere privat

(Foto: Microsoft)

Microsoft video-konference platform Teams har stor succes i erhvervsliv og den offentlige sektor, hvor systemet har været til stor hjælp under Corona pandemien.

Teams har dog slet ikke samme udbredelse hos private brugere og i hjemmet. Her dominerer Zoom, Apple Facetime, Facebook, Instagram eller Skype.

Nu vil Microsoft også have Teams ind i mange flere dagligstuer og alrum. Det sker med en række nye features til brug med venner og familie. Resultatet er Temas for Home.

Først og fremmest bliver Microsoft Teams helt gratis i 24 timer, hvis man taler one-to-one med en anden person via mobil, tablet, pc eller tv.

(Foto: Dimitri Kastelev / Unsplash)

Vil man kommunikere pr. videomøde med flere end én person – og op til 100 – vil audio og video kald fremover være gratis i 60 minutter. Maksimalt 300 kan deltage  Teams møder.

Microsoft tilbyder samtidig, at private får adgang til den avancerede Together feature, der hidtil har været forbeholdt professionelle kunder.

Together gør det muligt at klippe hver enkelt deltager i mødet ud og placere dem samlet på en fælles og virtuel baggrund.

I privat sammenhæng kan det f.eks. være i en families alrum, i en cafe eller på terrassen i det sommerferie hotel, fortæller Microsoft.

Chat-samtaler kan blive læst og svaret op via SMS. Det kan være en fordel for familiens seniorer, der måske sidder med en mobiltelefon med store taster og ikke kan finde ud af at bruge en pc, Mac eller moderne smartphone.

Tilsvarende kan de mere kreative bruge emoji-reaktioner og GIF animationer som del af deres Teams video-møde.

Det  nye Teams for Home tilbyder også fælles huske- og to-do lister som del af gruppe-chats. Alle deltagere kan tilføje nye opgaver, tildele dem og tjekke online, om de er fuldført.

Endelig kan beskeder fra chats automatisk blive konverteret til en opgave. Det kan f.eks. være praktisk, hvis man laver en fælles indkøbsliste.

Alle disse nye features kan ses i chat-vinduet på Teams. Det viser også alt fælles indhold som fotos og videoer, links, opgaver, gruppe events og deltagernes fysiske placering.

De nye private funktioner skulle være til rådighed fra i dag, hvis man har en gratis Teams konto hos Microsoft….

(Foto: Microsoft)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telenor åbner virtuel butik