Tjen gode penge på at sove

Fitbit Ace 3 ur er til børn

(Foto: Fitbit)

Når forældre går rundt med dyre smartwatches og motions-ure på armen, skal børnene da selvfølgelig også have sådan en gadget.

Fitbit, der i dag er en del af Google, har haft sådan en smart lille børne-sag på programmet siden 2019. Den hedder Fitbit Ace og er nu lanceret i sin tredje generation.

Det nye Ace 3 indeholder flere forbedringer i forhold til sin forgænger, men skal først og fremmest hjælpe forældre med at motivere deres yngste til at gøre andet end kigge op skærme, mens de sidder indendørs under Corona.

Netop fedme og manglende motion hos børn har længe været et problem i USA, og det er bestemt ikke blevet mindre, mens virus pandemien har raset.

(Foto: Fitbit)

Fitbit Ace 3 har fået et lidt mere afrundet design og et bedre display med sjove, animerede urskiver.

Samtidig skal uret kunne køre i op til otte dage på en batteri-opladning. Det er tre dage længere end den gamle model.

Ace 3 kan naturligvis ikke så meget som et smartwatch til voksne, men uret kan f.eks. hjælpe med at huske aftaler, bruges til små spil, måle børnenes søvn og holde øje med, om de får rørt sig fysisk nok i løbet af en dag.

Uret kan f.eks. minde sin bærer om at tage 250 skridt i time, men naturligvis ikke hvis barnet sidder i sin skoleklasse.

(Foto: Fitbit)

 

Børn kan også indstille personlige mål og spore deres daglige aktivitet ved at tjekke statistikker i uret, indstille timere og løbe om kap mod stopuret.

Forældre kan fjernstyre Ace 3 uret og holde øje med både aktiviteten og beskytte børnenes privatliv på nettet.

Ace 3 koster 599 kroner. Uret fås i sort, rød, blå eller grøn. Som ekstra-udstyr fås f.eks. armbånd med Minions tema på.

Fitbit oplyser, at Ace 3 passer til børn fra seks år og opefter. Uret kan købes i Elgiganten, Power og Coolshop fra den 15. marts….

Forældre og børn kan via en app på mobiltelefonen sætte mål på, hvor meget bevægelse man skal have. (Foto: Fitbit)

 

Børnene kan nemt se, hvor mange skridt de har taget hver dag. (Foto: Fitbit)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen gode penge på at sove