Bill Gates: 2021 bliver meget bedre

Her er alt-i-én køkken-maskinen

(Foto: Cuisinart)

Selvom du elsker at lave mad, kan det godt være besværligt, at man skal flytte ingredienserne fra den ene beholder til den næste, når de skal tilberedes videre. Det tager tid og giver dobbelt så meget at vaske op.

Det nye køkken-apparat Complete Chef fra Cuisinart hedder ikke ”komplet” for ingenting. Det er verdens første kombination af en food processor og en ovn eller gryde.

Kort sagt tilbereder, koger, bager, steger og slow cooker nyheden, hvad man lige har snittet og skåret i samme apparat. Alle disse foregår i en 4,3 liters maskine i rustfrit stål.

Food processoren sidder øverst på Complete Chef og kan således aflevere sine klargjorte råvarer, grøntsager osv. ned i apparatets underdel.

Den kan minde om en hollænder-ovn, hvor man kan indstille temperatur og kogetid via et stort touch display.

Her kan man også vælge direkte mellem over 200 indbyggede opskrifter. Deres tilberedning vises trin for trin på farveskærmen. Dog kun på engelsk, fransk eller spansk.

Opskrifterne omfatter retter og måltider af alle slags: Undervejs simrer, steger, koger, braisserer eller damper Cuisinart Complete Chef. Eller dejen bliver æltet og chokoladen smeltet.

Køkken-nyheden kommer med et komplet tilbehør, der bl.a. omfatter en skive-disk, damp-net, spartel, dej-blade, piskeris, røreske, tragte, terning-deler og purerings-værktøj. Alle dele kan gå i opvaskemaskinen efter brug.

Cuisinart præsenterer Complete Chef officielt på CES Show 2021 den 11. januar. Complete Chef er på forhånd nomineret til en Innovation Award på den store online messe.

Complete Chef skal koste 700 US dollars, hvilket svarer til ca. 4.350 kroner….

(Foto: Cuisinart)

(Foto: Cuisinart)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bill Gates: 2021 bliver meget bedre