Tag videoer med dit Apple ur

Køb mobil hos din forsikring

(Foto: Alka)

59 kroner om måneden. Det er den pris, I skal sigte efter, hvis I vil have Danmarks billigste mobiltelefon abonnement med fri tale.

Det kommer fra en lidt overraskende kant – nemlig forsikrings-selskabet Alka – der åbner sit eget teleselskab i marts næste år.

Der er dog et par ”aber dabei”, hvis man vil havde adgang til den superbillige pris. Enten skal man være kunde hos Alka eller være medlem af et af de fagforeninger, som Alka samarbejder med.

Det drejer sig om 2,5 millioner danskere, der formentlig alle har en mobiltelefon.

 

Med andre ord kan det være en slem konkurrent, som de etablerede teleselskaber skal slås med fra foråret.

Mobil-abonnementer med et tilsvarende indhold kan nemlig sagtens koste 150 kroner i andre selskaber, medmindre man shopper efter tilbud fra markedets øvrige lavpris udbydere.

Hos Alka Mobil får man for sine 59 kroner om måneden fri tale i Danmark, fri sms, fri mms og syv gigabyte data.

Fremover skal personernes i Alkas ikoniske orange reklamestol vel sidde med en smartphone i hånden. (Foto: Alka / Facebook)

 

Har man brug for mobiltelefoni i udlandet, tilbyder Alka en pakke med fri telefoni og sms i EU samt 10 gigabyte data. Heraf kan de seks GB bruges uden for Danmark.

Vigtigt er også at bemærke, at Alka Mobil ikke har nogen binding på sine telepakker. Man kan således skifte hurtigt fra Danmarks- til EU-pakken eller omvendt.

Alkas tilbud er rene mobil-abonnementer. Der er ikke – som hos flere af rivalerne – koblet ekstra services som f.eks. musik streaming eller tv-adgang på.

Ifølge Alkas administrerende direktør Frederik Sjørslev skal hans selskab ikke ændre strategi og blive et teleselskab i konkurrence med Telia, 3, Telenor eller YouSee.

Alkas primære forretning vil også fremover være skades-forsikring. Det mobile udspil skal ses som nok en attraktiv medlems-fordel, der kan lokke flere kunder i hus.

Siden 2017 har Alka været en del af Tryg koncernen. Interesserede kan allerede nu melde sig til Alka Mobil.

Alka køber sig ind på Telias mobilnet, som også Telenors smartphones kører på….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag videoer med dit Apple ur