Hvem fremstiller mest i verden?

Slut med Endomondo

(Foto: Endomondo / Facebook)

Det amerikanske modehus Under Armour gider ikke længere bruge så mange penge på apps til fitness og motion.

Derfor vil en af Danmarks mest kendte app-succes’er – Endomondo – blive lukket ned med udgangen af i år.

Endomondo blev købt af Under Armour tilbage i 2015 for 557 millioner kroner. Samme år overtog amerikanerne også app’en MyFitnessPal.

Dengang fortalte Under Armour, at de to apps var ”ideelle partnere til at sikre firmaet data-drevne, proaktive løsninger, der hjælper sportsfolk på alle planer med at få en sundere og mere aktiv livsstil.”

Siden er Endomondo vokset til omkring 45 millioner brugere – de fleste uden for USA. Amerikanerne selv foretrækker MyFitnessPal med over 200 millioner medlemmer.

Den populære motions-app Endomondo lukker og slukker til nytår. (Foto: Endomondo)

I alle årene har Under Armour haft svært ved at tjene penge på sine to sports-apps. Derfor sælger modefolkene nu MyFitnessPal til investerings-firmaet Francisco Partners, mens Endomondo lukkes helt ned.

”Den 31. december 2020 sendes Endomondo på pension og slukket. Vi fjerner Endomondo fra alle app-butikker og vil ikke længere levere opgraderinger eller kundeservice til nogen version af app’en, som måtte ligge på brugernes enheder,” skriver Under Armour i et statement.

Under Armour hævder, at det vil være let at overføre sine motions-data fra Endomondo til MyFitnessPal, der altså fortsætter hos en ny ejer.

Man skal bruge ”Connect” menuen og funktionen ”Sync past workout” funktionen til formålet. Den mulighed holder Under Armour åben indtil den 31. marts 2021.

Endomondo blev skabt i 2007 af Mette Lykke, Christian Birk og Jakob Nordenhof Jønck. App’en betragtes som en af Danmarks største app-succes’er nogensinde….

Via denne funktion kan man overføre sine fitness data fra Endomondo til MyFitnessPal. (Foto: Endomondo)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem fremstiller mest i verden?