Kamera på en ny måde

Ny OnePlus lader lynhurtigt (opd)

(Foto: OnLeaks)

(Opdateret) Om tre uger skal OnePlus stå klar med sin næste mobil i topklassen. OnePlus 8T hedder den, og den har verdens-premiere den 14. oktober.

Traditionelt plejer OnePlus at varme op til nye lanceringer ved at offentliggøre detaljer af nyheden nogle uger i forvejen.

Når medierne så skriver om dem, er det en fin måde at skabe opmærksomhed og efterspørgsel på den kommende nyhed.

OnePlus holder ved denne marketing strategi og har som det første afsløret, at 8T telefonen får en meget hurtig oplader. Faktisk stærkere end på nogen anden smartphone, der sælges på det danske marked

OnePlus 8T kommer således med en Warp oplader på hele 65 watt. Den gør det muligt at fylde telefonens store batteri på 4.500 mAh op fra nul til 100 procent på bare 39 minutter.

OnePlus 8T får et 6,55 tommers display, hvor et 32 megapixel selfie kamera sidder oppe i hjørnet. (Foto: WeChat)

 

På et kvarter kan man lade op til 48 procent. Det er dobbelt så hurtigt som på den nuværende OnePlus 8 model med Warp 30 oplader og langt kvikkere end på konkurrerende smartphones.

Opmærksomme læsere af Leifshows vil nok nu indvende, at vi tidligere har skrevet om lyn-opladere, der opnår hastigheder på 100 eller 125 watt.

Ganske rigtigt. Både Xiaomi og OnePlus’ søsterselskab OPPO har vist prototyper på batterier, der kan oplades fuldt på 15 minutter.

De er dog ikke på markedet endnu og har høstet en del skepsis omkring, hvorvidt batterierne kan tåle en så hurtig opfyldning. Hver gang et mobiltelefon batteri lades op, slider det på teknikken.

OnePlus ser ud til at have taget en mere pragmatisk holdning ved at nøjes med det halve skridt. Det er uden tvivl sundere for batteriet og mere sikkert for telefonens bruger.

Således kan den lynhurtige opladning udelukkende foregå, hvis man bruger OnePlus medfølgende ladeblok og special-kabel.

Tricket, som OnePlus anvender i den kommende 8T model, er at splitte batteriet op i to. De kan oplades hver for sig eller sammen, hvilket øger hastigheden markant.

Den hurtige opladning ser ud til at blive den vigtigste nyhed i OnePlus 8T telefonen. De øvrige specifikationer, der er kommet frem indtil videre, tyder mere på en moderat forbedring af den nuværende model 8.

AMOLED skærmen vil således være den samme på 6,55 tommer og Full HD+ grafik. Opdateringen er ekstrem hurtig med 120 gange i sekundet (Hz). Fint til computerspil og video helt uden hak i forløbet.

Processoren er opgraderet til en Snapdragon 865 med et plus i enden af navnet. Den skal give 10 til 15 procent ekstra power i grafik og lavere strømforbrug end den i dag alle steds nærværende Snapdragon 865. Telefonen kører naturligvis med det  nye 5G mobilnet.

OnePlus 8T får fire kameraer på ryggen. Der er uenighed om, hvorvidt hoved-objektivet bliver på 48 eller 64 megapixel (MP), men det skal suppleres af ultra vidvinkel på 16 MP, en 5 MP makro til nær-optagelser og en portræt sensor på 2 MP. Det minder meget om den nuværende OnePlus topmodel….

Her er det første billede af OnePlus’ nye hurtig-oplader. (Foto: OnePlus)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kamera på en ny måde