3 forbedrer Microsoft Teams

Hvad med en kuppel mod Corona?

Mange eksperter siger, at verden aldrig bliver den samme, når Corona virussen engang er udryddet. Vi kommer til at leve på en anden måde. Vi mødes mindre personligt, og vi går formentlig også anderledes klædt. Alt sammen for at undgå, at COVID-19 oplevelsen kan gentage sig.

Et af de desværre ret realistiske forslag går på, at ansigts-masker vil blive helt almindelige at se i fremtidens danske hverdag. Lidt skræmmende at tænke på, at vi skal gå rundt overalt og ligne personale fra et hospitals operationsstue.

Her i den forløbne weekend viste jeg nogle kreative forslag til ansigts-masker. Nogle kan forvandle dem til de rene kunstværker, mens de store underholdnings-koncerner ser dem som omvandrende reklame-tavler.

(Foto: Marco Barotti / Plastique Fantastique)

Kunstner-kollektivet Plastique Fantastique i Berlin kommer nu med et helt anderledes forslag. Hvad med at bære en gennemsigtig kugle på hovedet, der bringer mindelser om 60’ernes og 70’ernes science fiction tegneserier og rumfilm?

Ideen ser ganske sjov ud. Måske endda lidt lovende, for man gemmer jo ikke det halve af sit ansigt bag et stykke stof. Til gengæld er det lidt svært at se ud fra billederne af de første iSphere kupler, hvordan bæreren skal ånde, og luften renses. Stemmer og lyd transmitteres via mikrofoner og små højttalere i kuplens krave.

Plastique Fantastique oplyser, at man er meget åben for forslag til forbedringer. Man kunne f.eks. indbygge en solskærm, så kuplen fungerer som én stor solbrille….

(Indledningsfoto til artiklen: Marco Barotti / Plastique Fantastique)

(Foto: Marco Barotti / Plastique Fantastique)

(Foto: Marco Barotti / Plastique Fantastique)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 forbedrer Microsoft Teams