Nu bliver Googles Zoom rival også gratis

Denne Tesla er en pc

En elbil, hvor hele motorrummet i fronten er fyldt af en superstærk spille-pc. Det er da noget nyt og i hvert fald opsigtsvækkende. Sidstnævnte argument må man ikke ignorere, for hos gamer-folket må man gerne prale af sit isenkram. Derfor har pc-tastaturer indbygget disko-lys og computermus LED-lamper, så man også kan finde dem i mørke.

På billederne kunne de se ud, som om Origins nye pc sidder i en fuld størrelse Tesla Model S. Lad mig være ærlig fra begyndelsen. Det er synsbedrag. Gamer-computeren sidder i en lege udgave af elbilen, der produceres af Radio Flyer. Men det bliver ideen jo ikke mindre flot af.

Origin PC kalder sin nyhed for Ludicrous PC. Lidt mærkeligt, for der er ikke noget grinagtigt over computerens ydeevne. Den er en gamer-pc. Det eneste latterlige er prisen. Fra 94.000 kroner og opefter eller 13.340 dollars. De lyder ikke helt så dramatisk.

Her ses motoren, der er en superstærk spille-pc, der må få hjertet til at banke hurtigere i enhver e-sport-fan. (Foto: Origin PC)

PC-motoren er en AMD Ryzen 9 3900X processor med 12 kerner. Den har 32 GB lynhurtig RAM fra spil-specialisten Corsair, der også står for 2 TB SSD disk kun til styresystem og spilprogram – samt en 4 TB disk til øvrige data.

Grafikken er mindst lige så imponerende, for den er jo nærmest alt afgørende i moderne computerspil. Origin indbygger derfor et Nvidia GeForce RTX 2080 Ti grafikkort, der er både tunet og væskekølet. Det lyder som en samtale fra pittet på en Formel 1 racerbane.

Til sidst skal jeg lige nævne, at legetøjs-udgaven af Tesla Model S fungerer helt fint med pc’en under fronthjelmen. Hvis man selv har en lille krop eller børn, kan de køre pr. elmotor rundt i kvarteret eller hen til den næste e-sports konkurrence, hvor Origins Ludicrous PC skal i aktion….

(Indledningsfoto til artiklen: Origin PC)

I halvmørke er det svært at se, at man ikke står foran en Tesla Model S elbil i fuld størrelse. (Foto: Origin PC)

Har I nogensinde oplevet en pc, der ser sådan ud bagfra? (Foto: Origin PC)

Hvis man bliver træt af racerspil på skærmen, kan man sagtens tage sig en rigtig køretur i Origin pc’en. Man må blot ikke være særlg stor. (Foto: Origin PC)

 

 

 

 

https://www.originpc.com/

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver Googles Zoom rival også gratis