Det hurtigste ur fra Renault

Ha’ arbejdsbordet med overalt

Alle, der har forsøgt at sidde på stranden, på en græsplæne eller på en trappe og arbejde med sin laptop, vil vide, at det er svært at finde en god arbejdsstilling.

Enten gør det ondt i ryggen, fordi man sidder med en dårlig holdning – eller benet begynder at sove og få krampe på grund af den akavede placering.

SatchelBord mener at have løsningen, og at firmaets Portable Workstation forvandler hele verden til ens arbejdsplads. Forudsat, at man har batteri nok på sin laptop eller tablet.

SatchelBord er en ganske original blanding af et lille arbejdsbord, man kan have liggende over sine ben – og en slags strandstol med et godt ryglæn.

Nyheden kan klappes sammen til at fylde meget lidt i en medfølgende bæretaske, der også har plads til papirer, en flaske vand, mobiltelefonen og et powerbank batteri.

Det er lidt svært at forklare, så kig på billederne og videoen for at få det bedste overblik over SatchelBord – og om det er en idé til jer selv.

Sædet er designet, så det giver god støtte i ryggen, når man f.eks. har besluttet sig til at sidde på jorden og arbejde. Arbejdsbordet er af træ og har plads til ikke alt for store laptops. Men den slags kæmper slæber man jo alligevel ikke udendørs og holder mere end en time ad gangen fra en stikkontakt.

Til gengæld kan man trække et lille sidebord ud af Satchelbord, hvor man kan placere sin kaffekop, computermus notesblok, smartphone osv.

Den medfølgende bæretaske til SatchelBord er fremstillet af tykt nylon, der er vandtæt. Den har både bærehåndtag og en skulderrem.

SatchelBord kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til en favørpris på 139 USD – ca. 1.000 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det hurtigste ur fra Renault