En iPhone i alle prisklasser

Hold liv i dine engle

Har I nogensinde spekuleret på at holde engle som kæledyr? Jo javel – hundevovser, katter, murmeldyr eller pipfugle – det er helt normalt. Slanger og firben nok lidt mere excentrisk. Men engle, kerubber – de bevingede hvide væsner.

Det kan nu lade sig gøre – dog kun i digital form. Den nyeste udgave af de sene 90’eres store landeplage blandt børn – tamagotchi’erne – har engle som hovedpersoner på deres små LCD-displays.

Ideen kommer igen fra den japanske spil-gigant Bandai, der tjente formuer, dengang alle børn små – og mærkelig nok også mange store – havde travlt med at fodre og beskæftige deres små digitale kæledyr. Det var længe, før smartphones kom på banen og årtier før Pokemon.

(Foto: Bandai)

Den nye generation Tamagotchis er inspireret af kult-tegneserierne ”Neon Genesis Evangelion”, der bestemt ikke er noget for små sarte sjæle. Men det er japanerne ligeglade med.

Deres manga-tegneserier er voldelige og elskes af børn og voksne i Tokyo og omegn. Derfor er de Tamagochis godkendte til børn fra seks år og opefter – i Japan.

I stil med 1990’ernes Tanagotchis skal man via de små elektroniske enheder holde kæledyrene – i dette tilfælde engle – i live fra foster-stadiet, gennem deres barndom og op til deres voksne liv. De skal bespises, underholdes osv. osv.

(Foto: Bandai)

De nye Tamagotchis kommer på markedet den 13. juni i Japan. De fås i tre varianter, der kaldes henholdsvis EVA-01 Test Type, EVA-00 Prototyoe og EVA-02 Production Type.

I alt er der 20 forskellige engle, man kan opdrætte i de tre Tamagochis, der alle er små og handy. Langt mindre end de gigantiske robot-engle, man møder i Evangelion animationerne.

Bandai tager 2.530 japanske yen for en af de engle-agtige Tamagotchis. Det svarer til ca. 160  kroner. Utålmodige sjæle kan læse mere om dem på en mikro-site, som Bandai har oprettet på nettet her….

(Indledningsfoto til artiklen: Bandai)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En iPhone i alle prisklasser