Så dominerende er Chrome på pc'er

Mixer-lyd i mini-format

Hvis I går med en discjockey i maven og gerne vil præsentere jeres musikalske mixer-færdigheder uden at slæbe det store gear med, kunne denne skægge lille gadget måske være det helt rigtige.

Den nye Pokket Mixer fylder ikke mere end en smartphone. Den kører mange timer på batteri, og den kan fungere som en to-vejs mixer med alle de kontroller, man også kender fra meget større, meget dyrere og noget mere professionelle apparater.

På den anden side: Hvem havde tænkt på at bruge to mobiltelefoner som afspille-enheder til festen derhjemme, til skovturen, pool partiet – ja hvorfor ikke diskoteket? Så længe man sætter tilstrækkeligt gode forstærkere og højttalere efter Pokket Mixer, er lydkvaliteten fra en smartphone fuldt lige så god som fra en laptop, cd- eller pladespiller.

Enkel og effektiv måde at få en DJ-mixer på. Nyheden er bygget i aluminium og plastik. (Foto: Uncommon Goods)

I virkeligheden kan man koble alverdens musik-enheder til den lille lomme-mixer. Det behøver ikke at være mobiltelefoner, selvom de ser mest cool ud til formålet. Det kan såmænd også være laptops, tablets, iPods, cd-spillere eller grammofoner. De skal bare have USB-stik.

Pokket Mixer er udstyret med en master volumen knap, equalizer tonekontrol, to indgange med en ”cross-fader” mellem dem og to udgange. Den ene bruges til hovedtelefoner, så man har kontrol over sine mixes, Den anden går ud til en forstærker.

Det hele er meget enkelt og let at gå til. Det er prisen heldigvis også. 99 US dollars eller 693 kroner via webshoppen hos Uncommon Goods….

(Indledningsfoto til artiklen: Uncommon Goods)

Man kan i princippet koble alle mulige lydkilder på Pokket Mixer. (Foto: Uncommon Goods)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så dominerende er Chrome på pc'er