De hotteste games lige nu

Dyr og dejlig: Huawei Mate 20 RS

Huawei må være noget nær verdensmester i flagskibe. Ikke kun lancerer den kinesiske mobilgigant hele to topmodeller hvert år. Som prikken på i’et lægger Huawei hver anden gang en særlig Porsche oveni.

Det skete også forleden dag i forbindelse med præsentationen af den nye Huawei Mate 20. Her ville fabrikanten helst have al opmærksomhed koncentreret om den avancerede Mate 20 Pro, der er den første af de fire nye telefoner, som kommer på markedet..

Huawei kunne dog ikke forhindre, at publikum også kiggede temmelig forelsket på Mate 20 X med kæmpestor skærm på 7,2 tommer og på Mate 20 RS, der er luksus udgaven med tyske sportsvogns-linier.

Forfra er der ikke til at se forskel på Huawei Mate 20 Pro og den dobbelt så dyre RS udgave med Porsche Design.

Hele fronten på Huawei Mate 20 er fyldt af skærmen, hvor også fingeraftryks skanneren er integreret. Derfor er det mest på bagsiden, at man kan se forskel på Porsche Design telefonen og dens noget billigere søskende.

Mate 20 RS har f.eks. fået en racer-stribe på langs af telefonen. Blank sort glas med paneler af matsort blødt læder på hver side. Ellers er Porsche udgaven langt hen ad vejen identisk med Huawei Mate 20 Pro.

Det vil sige samme super-hurtige Kirin 980 processor med kunstig intelligens, samme 6,4 tommers skærm og samme tre-dobbelte kamera på ryggen – med en 40 megapixel Leica billedsensor som den mest opsigtsvækkende. De fleste andre vil jo mene, at 20 MP var godt nok.

Porsche Design udgaven har fået en racerstribe midt på ryggen flankeret af to sider i blødt læder.

 

For at markere, at Porsche RS er noget særligt, kommer denne mobil med hele 8 GB RAM og enten 256 eller 512 GB lager som standard. Mate 20 Pro må ”nøjes” med 6 og 128 GB.

Når Mate 20 RS lander i Europa i midten af november, vil man kunne købe den i sort. Nix Weiter. Tager man et smut forbi Kina, fås den også i rødt og sort med rødt læder. Den røde farve bringer held og rigdom, mener man i det store land ude i Østen.

Derfor er kinesiske brude f.eks. ikke klædt i hvidt som hos os, men i rødt. Når kineserne uddeler gaver, foregår det også traditionelt i røde kuverter med pengesedler i.

Udgaven i rødt læder bliver formentlig kun markedsført på det kinesiske marked.

Pengesedler får man i øvrigt rigelig brug for, hvis man vil købe en Huawei Mate 20 med Porsches design på. RS modellen koster nemlig dobbelt så meget som Mate 20 Pro. Mere præcist 1.695 euro for den lille version og 2.095 euro for den dyre.

Huaweis danske afdeling har ikke hjemlandet Porsche modellerne i de seneste par år. Det sker nok heller ikke med Mate 20 RS. Den bliver for dyr med 16.000 kroner for den store version.

Men på den anden side. Høje priser skræmmer åbenbart ikke danske mobilkøbere. Apple sælger f.eks. fint af sine nye iPhone Xs Max telefoner, hvor den dyreste variant med 512 GB lager koster 13.000 kroner – uden læder outfit.

Vi andre kunne dog sagtens nøjes med Huaweis nye Mate 20 Pro. Den har næsten samme indmad som Porsche udgaven og kan købes fra mere fornuftige 7.500 kroner….

https://www.youtube.com/watch?v=0Xit32at_6Y

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De hotteste games lige nu