Nu kan du åbne døre med din iPhone

Sæt pris på din krop

Fra tid til anden hører man om, at skuespillere og popstjerner forsikrer kropsdele til helt utrolige priser. Og hvad med sports-idoler – fodboldspillere og deres fødder eller tennis spillere og deres hænder?

Desuden læser man jo også de mere uhyrlige historier, når der bliver handlet med nyligt afdødes organer – eller nogle gange også, at fattige mennesker sælger deres ene nyre eller det ene øjes iris.

Den populære YouTube kanal AsapScience har kigget nærmere på, hvad de forskellige dele af vores krop koster i handel og vandel. En portion blodplasma kan f.eks. give 50 USD og et skud sperm fra 35 USD.

Så er det helt andre priser, vi taler om, når vi vil købe eller sælge organer. En nyre kan snildt blive prissat til 400.000 USD og et hjerte 1,4 millioner USD. Det svarer til ca. 9,1 mio. kroner.

Og så var der lige det med stjernerne og deres kropsdele. Rihanna har f.eks. forsikret sin numse for en million USD, mens Ronaldo har prissat sine fodboldben til 144 mio. USD.

Mange flere tal om kroppens pris finder du i denne video…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan du åbne døre med din iPhone