Spotify og Apple kender melodien

Moderne genbrug af papir og skrift

Som klassisk uddannet journalist er man vant til at have kuglepen, skriveblok eller en notesbog på sig, hvor der er mange blanke sider at sætte prente sine kragetæer på.

Selvfølgelig sender man sin notesbog eller skriveblok til genbrug, hvis den da ikke ender i en af avisredaktionens mange affaldsspande, når den er fyldt.

Omvendt kan man jo også lade moderne teknologi hjælpe en. Ikke nødvendigvis med en laptop, som man skriver direkte ind på i stedet for at lave notater i hånden. Næhhh – man kan også lade køkkenets mikrobølge ovn hjælpe med genbruget.

Elfins nye Book 2.0 Smart Notebook indeholder nemlig sider, hvis indehold bliver slettet, når man lægger blokken i en mikrobølge ovn. 30 sekunder på det varmeste trin er nok – og pssst er alle bogstaver, tal og symboler væk. Kun kridthvide og tomme sider er tilbage.

Har man ikke lige en mikrobølge-ovn til rådighed, kan sletningen også foregår på en mere klodset og gammeldags facon. Nemlig ved at bruge en fugtig klud til formålet.

Og hvad der måske er allermest smart: Man kan også gemme digitalt, hvad man har skrevet analogt i sin Elfin. Det kræver dog, at man bruger den medfølgende M&G Hot Clean pen til at skrive eller tegne med.

Den sørger, at blokken kan digitalisere ens notater og sender dem trådløst via Bluetooth til en smartphone eller tablet med Elfins app på. Herfra kan de så sendes videre til et notat arkiv, man har liggende i en sky på internet.

Elfin Book 2.0 Smart Reusable Microwave Notebook fås i A5 og B5 format og i udgaver med både linierede og blanke ark. Med andre ord kan den smarte blok bruges både til notater og små tegninger.

Elfin garanterer, at blokken kan lægges i mikrobølge ovn til sletning mindst 500 gange uden at tage skade. Derefter kan man vel lægge den til mere almindeligt genbrug. Prisen på den små-geniale blog er overkommelig. Fra 17 USD eller ca. 100

kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spotify og Apple kender melodien