Instagram bliver mere fleksibel

Når online går offline

Har I nogensinde tænkt på det utænkelige, måske fået mareridt over risikoen – eller sågar forberedt en personlig beredskabsplan, hvis det altså skulle ske:

Internet bryder ned, og I ikke kan komme online. Hverken fra jeres pc eller smartphone.

Det sker naturligvis ikke for netop dig. Du har jo valgt et godt teleselskab med stabile forbindelser – og du husker at betale abonnement til tiden hver måned. Alligevel kunne det jo ske, at internet svigter. ele

Jeg kan sagtens forestille mig, hvordan folk vil råbe op. Te sig som vilde løver på kontoret. Blokere teleselskabernes kundeservice. Banke tastaturet i bordet eller kyle mobilen mod en væg. Som om det ville hjælpe. Det har snarere den modsatte effekt.

Efter et stykke tid vil de første mennesker sidde som forstenet foran deres skærm. Nogle vil flokkes og støtte hinanden, som om de oplevede en stor fælles ulykke. Andre vil bare slukke for det hele teknikken og gå på druk.

PleatedJeans har et bedre forslag. Anskaf jer denne plakat som en del af beredskabet. Hæng den op på væggen, så I altid er forberedt. Eller placér den sammen med kontorets hjertestarter. Der kan sagtens blive brug for akut hjælp, når mange menneskers livslinie kappes – internet.

I øvrigt er forslagene ganske morsomme til, hvad man kan gøre, når nettet er nede – synes jeg….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram bliver mere fleksibel