Huawei Honor 8 på vej i stærk Pro udgave

Giv kalenderen en finger

De fleste nye smartphones – i hvert fald dem fra Android lejren – skal i dag bruge ejerens fingeraftryk for at åbne sig. Også mange moderne laptops kommer med fingeraftryks skanner.

Men hvad med jeres traditionelle kalender og notesbog på papir, som rigtigt mange stadig bruger – parallelt med mobiltelefonen og den elektroniske kalender på pc’en.

Alt andet lige virker det mere hyggeligt, mere personligt og intims og for mange mere overskueligt at skrive sine tanker og planer ned på gammeldags vis – på papir.

Papir kalender og notesblokke plejer at være åbne som en bog. Helt ubeskyttede. Lidt tåbeligt, når man tænker på, hvor mange anstrengelser der gøres for at sikre elektroniske informationer mod adgang fra uvedkommende.

 

Den nye Lockbook gør op med den slags letsindighed. Lockbook er verdens første papir kalender og notesbog med indbygget fingeraftryks skanner.

Kalenderen er låst og kan kun åbnes med heftig vold, medmindre man naturligvis har identificeret sig med et godkendt fingeraftryk. Åbning kan ske på bare 0,5 sekund.

FPlife har indrettet Lockbook som en system kalender, som man kan få alle mulige fortrykte blade til. Desuden er der god plads til visitkort, kreditkort, skrivepenne, fotos osv – alle gemt bag lås og slå og skanner.

Lockbook kommer indbundet i forskelligt farvet læder og kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo til kun 39 USD stykket – det er ca. 280 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei Honor 8 på vej i stærk Pro udgave