Instagram har 400 mio. brugere hver dag

DUO er klassisk lyd med et trådløst touch

Trådløse højttalere findes i utallige størrelser, prislag og farver – og nogle af dem kan sågar spille rigtigt ordentlig Hi-Fi.

Det med den gode lyd skulle den nye Tubecore DUO snildt kunne klare. Den trådløse højttaler har ret så usædvanligt sin egen rør forstærker indbygget. Det både ser dekorativt ud me det lysende radiorør og skal samtidig sikre den ægte varme rør-sound.

Tubecore forbinder den klassiske retro kvalitet med moderne digital elektronik, så højttaleren kan fungere som et lille musik anlæg i sig selv.

 

DUO kan nemlig streame melodierne ned fra internet via Bluetooth fra en smartphone, tablet og laptop via Bluetooth.

Den fire-kanals Bluetooth funktion kan så samtidig bruges til at forbinde flere trådløse højttalere med hinanden, så Tubecore bliver centralen i musik systemet. Kontrolleret af en indbygget computer, en smartphone app eller en trådløs fjernbetjening.

Ordet computer er ingen overdrivelse. Dens printplade kan nemlig opgraderes med f.eks. Intels nyeste Core i7 processorer, 24 bit digital-til-analog konvertere og et modul, så lyden fra Steam baserede computerspil kan afspilles i optimal form.

Højttaler enhederne er fremstillet af titanium.

 

Tubecore folkene har dog samtidig travlt med at fortælle, at flere er musikere selv og først og fremmest kommer fra den analoge tidsalder, hvor god lyd giver over mange smarte funktioner og features

DUO indeholder således en rigtig RIAA for-forstærker, så man kan forbinde en pladespiller direkte til højttaleren.

Det samme kan man med en hovedtelefon, som får sin lyd via en egen Klasse A forstærker inden i højttaler boksen.

Tubecore kan komme til at indeholde en komplet pc via den såkaldte Open Computer Platform.

Endelig drives Tubecores to indbyggede højttaler-enheder af en Klasse AB forstærker af høj kvalitet. Fuldtone enhederne er fremstillet af titanium.

Kabinetterne er fremstillet i hånden af samme træ, der anvendes til at lave klassiske instrumenter af. Det sikrer en flot klang kvalitet, og hver eneste Tubecore DUO er unik i farve og mønster.

Hvis man ikke vil se på højttaler enheder og glødende radiorør, kan de gemmes bag magnetiske forplader af stof. De fås i ti forskellige farver….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram har 400 mio. brugere hver dag