Verdens dyreste vandmand

Guld og diamanter i øregangen

Normalt sidder diamanterne i øreflipperne eller hænger i et øresmykke, når en kvinde vil vise sin klasse og rigdom frem.

Hvis hun er lidt mere diskret, kan hun fremover bære diamanterne på i alt tre karat inde i øret. Eller forgylde lyden fra den gode musik – sådan helt bogstaveligt.

Den amerikanske juveler Brikk har nemlig udviklet verdens dyreste øretelefoner. Pakket ind i 24 karat guld og pyntet med 200 farveløse diamanter på hver ørepude.

Meget passende kunne den lykkelige ejer af de eksklusive øretelefoner så bede om musik fra Neil Diamond eller nynne med på Marilyn Monroes ”Diamonds Are A Girl’s Best Friend”.

brikk øretelefoner 1

 

De nye Lux Listen HD Headphones fra Brikk er dog meget mere end guld og ædelstene på overfladen. Der er også blevet kælet for den store guldmedalje med lydkvaliteten.

Ejeren får seks digitalt kalibrerede mikro højttalere ind i hvert øre. De skal være i stand til at spille selv meget dybe bas, samtidig med at mellemtonen er ren og dynamisk og diskanten luftig – som en audiofil musik entusiast ville udtrykke sig.

De luksuriøse øretelefoner ankommer i en smuk vandtæt æske, fire ørepropper i forskellig størrelse, kabel med mikrofon og valget mellem 3,5 mm hovedtelefon stik eller Lightning konnektor til iPhone.

Brikks Lux Listen HD har officiel verdens premiere på 111. etage af Hong Kongs Ritz Carlton, på 88. etage af St. Regis Hotel i Shenzhen og på 88. etage af Park Hyatt i Shanghai i uge fra den 21. til 29. januar.

 

Dermed markeret Brikk jo også, at de forventede kunder til verdens dyreste øretelefoner primært vil være rige kinesere.

Fra den 29. januar kan de utrolige øretelefoner købes i Brikks butikker, på Brikks hjemmeside, hos Amazon og hos udvalgte forhandlere verden over.

Her kan man også kigge på Brikks guld-og ædelsten-udgaver af f.eks. iPhone, Apple Watches, iPhone docks, Nikon kameraer eller titanium hjul til Lamborghini, Bugatti og Bentley sportsvogne.

Prisen på øretelefonerne er ikke offentliggjort endnu, men måske bliver den holdt lige så diskret som hos Rolls-Royce: Hvis man har råd, spørger man ikke om, hvad ting koster.

Dog gør Brikk opmærksom på, at syv procent af salgsprisen automatisk sendes videre til et velgørende formål eller en NGO organisation efter køberens valg. Donationen kan trækkes fra i skat….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens dyreste vandmand