Streaming større end alt andet i musik

Lad Motiv ringen afløse motions uret

Glem alt om farverige fitness armbånd eller klodsede smart-ure, der ”flasher” over for alle mennesker omkring en, at man dyrker motion hele tiden – eller i hvert fald får det til at se sådan ud.

Registrering af ens fitness niveau, sandsynlighed for mangel på søvn osv. kan gøres meget mere diskret. Faktisk nærmest usynlig, at man kun selv ved, at det foregår.

Hemmeligheden ligger i denne fingerring, der jo ser helt almindelig ud.

Motiv Ring er dog noget af en ulv i fåreklæder. Inden i ringen sidder nemlig en håndfuld forskellige sensorer, der løbende afleverer helbreds relaterede informationer trådløst til en smartphone app.

motiv-ring-2

Motiv registrerer f.eks. puls, krops temperatur, forbrændt kalorie mængde, antal vandrede og løbede skridt og kilometer.

Meget smart kan Motiv også adskille, om ens aktivitet er almindelig flytning af kroppen – eller om der er tale om aktiv motion med hjernebanken, sved osv. Kun sidstnævnte bevægelser er rigtigt sunde.

Misser Motiv bæreren en trænings session, registrerer ringen det omgående. No problem – for app’en justerer automatisk de daglige mål, så den totale ugentlige motion ender med at blive de planlagte.

motiv-ring-3

Motiv ringen har også den store fordel, at man kan bære den hele døgnet rundt. Den forstyrrer ikke, mens man sover i sengen. Snarere tværtimod.

Ringen tæller nemlig automatisk timer og minutter, bæreren for sovet. Motiv kan sågar adskille, om man kun døser, får en kort morfar sofaen, eller om der er tale om let eller dyb søvn.

I første omgang fås Motiv kun til iPhone. Den kloge ring er fremstillet i titanium med indbygget mikro batteri, der kører fire-fem dage på en opladning.

Ringen kan i øjeblikket forud bestilles i farverne grå eller rosa guld til priser fra 200 USD inkl. app. Det er ca.  1.450 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streaming større end alt andet i musik