Fodbold VM sælger nye tv

Grill med god samvittighed

Genbrug, biologisk nedbrydelige materialer og en god grøn samvittighed er i høj kurs denne sommer. Det gælder også de mange små grill parties, der holdes med éngangs grill som centrum for hyggen.

Danske CasusGrill har udviklet et grønt alternativ til supermarkedernes billige grill i aluminium folie og plastik. De er nemlig ikke særligt populære hos ægte miljøfolk, fordi de ikke kan genbruges sådan uden videre – og ofte bare bliver efterladt på stranden, i haven eller i skoven, når folk har spist færdige.

Desuden kan man også se lidt mere strategisk på det. Fremstillingen af aluminium er meget energi-krævende og er tit forbundet med forurening. Altså frem med bedre alternativer, der kan bruges til at strege bøffer, pølser og kyllingelår på.

CasusGrill indeholder ingen metaldele overhovedet. Alle materialer er 100 pct. genbrugelige og biologisk nedbrydelige, og grillen kan med sine beskedne 1,1 kilo snildt tages med i en taske, rygsæk eller en pose af papir eller stof – ikke af plastik naturligvis.

Selvom CasusGrill vandt en Danish Design Award sidste år, er det mest i udlandet, at man ser den danske éngangs grill markedsført. I USA og Canada, hvor CasusGrill ApS fra Glostrup har etableret egne datterselskaber.

CasusGrill er fremstillet af bambus, pap og lavasten. De integrerede grill briketter er af bambus og er meget mere effektive end traditionelt grillkul. Således forurener de luften med 50 pct. mindre CO2 under forbrændingen. Når grill middagen er

færdig, brændes hele CasusGrill af inklusive emballagen af pap. Intet andet bliver efterladt end lidt aske.

Ifølge fabrikanten er CasusGrill klar til madlavning efter bare fem minutter. De medfølgende grillkul har kræfter nok til en times stegning. Næsten alt kan tilberedes på den danske opfindelse – bøffer, burgere, seafood, fjerkræ, grøntsager osv.

På det danske marked koster CasusGrill 49 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodbold VM sælger nye tv