Bedste tidspunkter at post i sociale medier

Her er den nye OnePlus 13 telefon

(Foto: Weibo / Kina)

Mens OnePlus iO Danmark har travlt med at fortælle, at man nu kan downloade en beta-udgave af det kommende Android 15 styresystem til OnePlus 12, begynder informationer om den næste toptelefon – OnePlus 13 – at sive ud af Kina.

OnePlus 13 bliver først og fremmest en af de aller-første smartphones på markedet med Qualcomms helt nye Snapdragon 8 Gen 4 super-processor ombord. Den chip lanceres officielt senere på året.

Snapdragon 8 Gen 4 bliver naturligvis hurtigere og mindre strømkrævende end forfængeren Gen 3, der regerer i de fleste toptelefoner til Android i dag.

Taktfrekvensen vil således blive hævet fra 3,3 til 4 4 GHz, ligesom Gen 4 chippen har indbygget AI accelerator og digital lyd processor (DSP) til henholdsvis hurtigere kunstig intelligens og bedre Hi-Fi gengivelse.

Opgraderet bliver også batteriet. Det øges til med næsten 10 procent i kapacitet til 5.400 mAh. Vel at mærke, uden at batteriet øges i fysisk størrelse.

Det skal OnePlus havde opnået med en helt ny og avanceret anode teknologi. Den skal ikke kun give højere energi-tæthed, men også adgang til hurtigere opladning. Derfor gætter kinesiske medier nu på mindst 100 watt – måske 140.

Til gengæld skal skærmen være den samme som i den nuværende OnePlus 12. Det vil sige et stort AMOLED display på 6,82 tommer. Det er 120 Hz hurtigt og er et af markedets mest lysstærke. Det kan altså også aflæses i direkte sollys.

De tre kameraer på ryggen skal også være stort set de samme glimragende som på OnePlus 12. Muligvis vil tele-zoom-linsen med periskop blive forbedret. I alle tre tilfælde hjælper den svenske fotofabrikant Hasselblad med udvikling og software.

Endelig skal OnePlus 13 indeholde en ny type fingeraftryks-skanner – en såkaldt ”single point ultrasonic sensor” – der skal være mere sikker end de typer, vi ser i telefoner nu om dage.

Til sidst er det store spørgsmål, hvor OnePlus vil præsentere 13’eren sådan helt officielt:

Normalt ville det være tidligt på året i januar, men omvendt har OnePlus tidligere fremskyndet lancering af nye modeller. Så hvem ved?

I hvert fald kan man konstatere, at OnePlus i Danmark har været meget stille med nye mobil-modeller her i foråret.

Op til flere nye telefoner i mellem- og budget-klassen er ikke dukket op på vores breddegrader, selvom de er markedsført med succes i markeder som Kina og Indien….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste tidspunkter at post i sociale medier