Sport og gaming i mega-format

Kun hver fjerde læser og hører i hard-copy

(Foto: Ashley Byrd / Unsplash)

Da de første streaming-tjenester til musik og video blev introduceret omkring 2010, blev de modtaget med en stor skefuld skepsis.

De var ikke stabile nok, lyd- og billed-kvaliteten utilstrækkelige, og hvem havde råd til at tegne et data-abonnement, så der var plads til at streame både film og musik?

For 14 år siden vidste musik-entusiaster og hard-core filmfans ikke rigtigt, hvad de skulle mene om de nye digitale medier. Ville deres dyrt betalte samling af cd- og dvd-skiver måske snart være spildt og værdiløs?

Nu – godt et årti senere – er svaret et rungende ja.

I sidste ende vandt bekvemmelighed og let betjening. I dag har man sin musik med i lommen. Og såmænd også de fleste af sine videospil. Smartphonen klarer det hele.

(Infografik: Statista.com)

Selvfølgelig kunne det vil skægt at grave sin gamle samling af cd-skiver frem, støve den og prøve at afspille den igen.

Problemet er nok bare, at mange af de gamle plader ikke virker længere – og hvor kan man finde en ny cd-afspiller i butikkerne nu om dage?

Ifølge en ny rapport fra analyse-firmaet Statista foretrækker kun hver fjerde amerikaner stadig hard-copy udgaver af deres film, bøger og musik.

Over dobbelt så mange – nemlig 55 procent – svarer, at de hellere vil afspille deres musik og film via digital streaming på deres mobil, tablet, laptop, pc, tv og øretelefoner.

Senest blev det bekræftet i det seneste døgn, hvor Taylor Swifts nye dobbelt-album ”The Tortured Poets Department” slog alle rekorder.

Over 200 millioner lyttede  til den via Spotify på første dag efter udgivelsen….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sport og gaming i mega-format