Stor stigning i elcykel tyverier

OPPO viser super-mobil

(Foto: OPPO)

Kineserne bliver ved med at producere den ene nye supertelefon efter den anden, men i Danmark får vi desværre kun få af dem at se.

Det gælder bl.a. for de to nye modeller P60 fra Huawei og Find X6 Pro fra OPPO, som begge sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af nye smartphones.

Find X6 Pro har netop haft verdens-premiere i Kina, mens Huaweis seneste nye udspil i smartphones ventes præsenteret en af de kommende dage.

At vi ikke får den nye Huawei at se, har sine politiske grunde:

Huaweis teknologi til mobilnet er blevet bandlyst i USA og i mange vesteuropæiske lande. Senest i Tyskland –

Kamera-modulet fylder rigtig meget på telefonens bagside- Det indeholder tre objektiver på hver 50 megapixel. (Foto: OPPO)

Samtidig har restriktionerne mod Huawei betydet, at den kinesiske fabrikant ikke må sælge smartphones med 5G teknologi ombord i f.eks. Europa. Og uden 5G er telefoner helt irrelevante på markeder som f.eks. i Danmark.

At vi ikke ser meget til OPPO, skyldes, at det er et søstermærke til OnePlus. Eller rettere – OPPO ejer formelt set OnePlus.

For ikke at smadre markedet for OnePlus i lande, hvor OnePlus står stærkt, holder OPPO sig borte fra det danske marked.

I hvert fald rent officielt, for danskere kan naturligvis købe OPPO telefoner på internet via udenlandske eller små danske forhandlere.

Never mind. Jeg synes, at Leifshows’ mange læsere skal præsenteres for den nye OPPO Find X6 telefon.

Skærmen er på 6,82 tommer og kan vise billeder i fornemme 3.820 gange 1.400 punkter. Selfie-skyderen på 32 megapixel kan optage video i Full HD kvalitet. (Foto: OPPO)

Den indeholder nemlig mange features, som vi sikkert vil se kopieret hos andre mærker senere på året. Måske kommer nogle af dem også i fremtidige OnePlus modeller.

Den mest iøjnefaldende nyhed hos OPPO er den store billed-sensor på en hel tomme i telefonens hovedkamera. Dermed kommer OPPO i den elitære superklasse, hvor også Xiaomi og Vivo har et medlem.

Andre spændende features er f.eks. en stor OLED skærm, der viser billeder i imponerende 510 punkter pr. tomme (dpi).

Naturligvis kommer telefonen også med den seneste nye Qualcomm Snapdragon 8 Gen. 3 processor og tilbyder lynhurtig opladning af batteriet.

Alle tre kameraer er på 50 megapixel, hvilket måske ikke lyder imponerende. Men antallet af billedpunkter er langt fra altid afgørende for det endelige resultat.

(Foto: OPPO)

Hovedlinsen sidder foran en Sony IMX989 billedsensor, der måler én tomme i diameter. Kæmpestor for en mobiltelefon. Objektivet har en blænde på F/1.8 og disker op med optisk billed stabilisering (OIS).

Tele-zoomen er udstyret med den nyeste periskop teknologi og to spejle, der sikrer en optisk forstørrelse på tre gange samt seks gange i hybrid mode.

Det tredje objektiv er en super-vidvinkel, der også kan fungere som makro til optagelser helt tæt på motivet.

Find X6 Pro købere kan se frem til at optage video i 4K kvalitet med Dolby Vision HDR og 30 billeder i sekundet (fps). Dropper man Dolby Vision, kan indspilningen øges til 60 fps.

På den modsatte side af OPPO nyheden sidder en stor AMOLED skærm på 6,82 tommer. Den er gemt bag det seneste nye Corning Gorilla Glass Victus 2 og kan vise 3.168 gange 1.440 punkter.

Fine X6 Pro kan lade sit batteri op med 100 watt. (Foto: OPPO)

 

Naturligvis er telefonen forberedt til de nyeste videospil. Derfor har den en hurtig billed-opdatering på 120 Hz.

HyperBoost sørger for helt rykfri videobilleder, mens en lysstyrke på 2.500 nits sikrer, at man se skærmens indhold selv i direkte sollys.

Find X6 Pro er vandtæt efter de skrappe IP68 standarder og kan lade det 5.000 mAh store batteri op med 100 watt.

Det er præcist som på OnePlus 11 5G. I praksis skal man kunne fylde 50 procent energi på batteriet på bare 10 minutter.

OPPO-nyheden kører med det Android-baserede ColorOS 13,1 styresystem. Indendørs sidder også  op til 16 GB af hurtig DDR RAM, Wi-Fi 7 samt Bluetooth 5.3 med forbedret Hi-Fi lyd.

I øjeblikket kan OPPO Find X6 kun købes på det kinesiske marked, hvor den koster fra 5.999 yuan Det svarer til godt 6.400  kroner….

(Foto: OPPO)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor stigning i elcykel tyverier