Julemusikken vi streamer mest

OnePlus 10 kommer i januar

(Foto: OnePlus)

Januar ser ud til at være en vigtig måned for OnePlus. Ikke kun kommer den nye billige 5G telefon Nord CE2, men også den nye topmodel OnePlus 10.

Normalt plejer OnePlus at fremstille en T-model af sin topmodel i efteråret. Den er blevet droppet i år, hvilket betyder, at OnePlus 9 næsten er et år gammel.

Nu skal det være dog sikkert på, at den nye mobiltelefon kommer i januar. OnePlus´ stifter og topchef Peter Lau sender en meddelelse i det kinesiske sociale medie Weibo, at ”See you in January. Here we will show 10Pro.”

Den nye OnePlus 10 er selvfølgelig udstyret, så den er udstyret med den nye Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processor. Den får også 8 GB RAM og 128 GB lager eller 12 og 256 GB lager.

(Foot: OnLeaks)

Telefonen ventes også at komme med en 6,7 tommers AMOLED skærm med fornem QHD+ opløsning og en hurtig billed-opløsning på 120 Hz.

Rygterne siger også, at OnePlus vil bruge et såkaldt LPTO 2.0 display.  LPTO – Low Temperature Polychrystalline Oxide – skal gøre skærmen mere fleksibel, så den kan variere sin billed-hastighed trinløst mellem 1 og 120 Hz.

Det ventes, at OnePlus 10 får en selfie-skyder på 32 megapixel, så den er godt forberedt for video-møder.

Desuden regner man med, at telefonen får en 50 megapixel hovedkamera, en 50 MP ultra-wide vidvinkel, en 8 MP tele-linse og et separat zoome med tre gange zoom. I hvert fald Pro modellen har objektiver, hvor svenske Hasselblad har hjulpet med forbedre billed-kvaliteten.

OnePlus 10 er vandtæt efter IP68 specifikationerne og får et stort batteri på 5.000 MHz med hurtig opladning. 80 watt tilsyneladende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemusikken vi streamer mest