Xiaomi skifter navne

Gør dine Apple ting grønnere

(Foot: LfeProof)

Det er trendy at vise sine grønne hensigter i den måde, man klæder sig på og de madvarer, man spiser. Tænk f.eks. på den danske upstart Copenhagen Cartel, der fremstiller badetøj og solbriller j af gamle kasserede fiskenet fra havet.

Nu kan man også overføre sin bæredygtige livsførelse til sine Apple gadges som f.eks. AirPods og Apple Watch, der kan blive pakket ind i 99 procent genbrugt plastik opsamlet i verdenshavene.

Apple selv har også travlt med at præsentere sit grønne hjerte. Alle Apples kontorer og så vidt muligt også fabrikker verden over skal køre på el fra vindmøller og solceller. Desuden genbruger Apple store dele af den aluminium, der anvendes i f.eks. MacBooks.

Helt grønne klæder som dem fra LifeProof har Apple dog ikke kunnet diske op med indtil videre. De nye cases, æsker og armbånd ser oven i købet rigtigt miljørigtige ud i deres grønne farve.

LifeProofs første Eco-Friendly kollektion omfatter en bæreæske og armbånd til Apple Watch samt æsker passende til AirPods og AirPods Pro.

LifeProof ikke kun garanterer, at firmaets gadgets er fremstillet af op til 99 procent plastik fra oceanerne. For hvert registreret køb donerer LifeProof også et beløb til en natur-beskyttelses-organisation, som køberen selv vælger.

Allerede i det første år regner LifeProof med at bruge 17 tons genbrugs plastik til sine nye gadget indpakninger. Det nye grønne tilbehør til Apples små gadges kan købes på LifeProofs hjemmeside. Priserne begynder ved 30 dollars eller knap 200 kroner….

(Foto: LifeProof)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi skifter navne