Samsung nåede ikke de 300 millioner

Ha’ ring på musikken

(Foto: Melo Ring)

Dem, der lytter til musik dagen lang på f.eks. deres smartphone eller laptop, har hele tiden brug for at justere volumen eller springe frem og tilbage mellem numrene.

Det kan man selvfølgelig gøre med nogle få klik på mobilens skærm, eller man kan give moderne øretelefoner et lille tryk. Alternativt kan man bruge sin stemme via digitale assistenter som Siri, Alexa eller Google.

Melo Ring er en helt fjerde mulighed. Det er en fingerring, som er forsynet med en stribe sensorer – velegnet til at styre f.eks. afspilning af musik, online spillelister osv.

Man kan enten berøre ringen med en fingerspids, eller man kan bevæge en hånd eller finger hen over den. Melo har sensorer til det hele, og man kan via en app bestemme, hvad de enkeltvis skal bruges til.

(Foto: Melo Ring)

Som nævnt kunne det være at skrue op og ned for lyden eller hoppe til næste melodi. Men det kunne også være play og pause, skift til en anden spilleliste osv.

Melo Ring har desuden integreret både Bluetooth og Wi-Fi, så den kan kommunikere trådløst med alle de lydkilder, som musikken hentes fra.

Melo Ring er udviklet af den 22-årige Joel Meredith, der studerer på University of Technology i Sydney.

Melo Ring er en af 3.865 kandidater til en præmie i Red Bulls Basement konkurrence. De første prototyper skal stå klar til januar….

(Foto: Melo Ring)

(Foto: Melo Ring)

(Foto: Melo Ring)

(Foto: Melo Ring)

(Foto: Melo Ring)

 

 

 

 

 

 

 

https://www.mymeloring.com/

https://www.yankodesign.com/2020/12/25/this-smart-ring-controls-music-shares-your-favorite-songs-with-the-flick-of-a-finger/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung nåede ikke de 300 millioner