”Baby Shark” er nu mest sete video

Water Music på en ny måde

(Foto: Ampere)

Vi ved alle, at vand har en lyd. Den kan være beroligende som, når bølger ruller stille og roligt op på en strand. Eller den kan være vild og truende under en storm.

Højttalere og musik i badeværelset er heller ikke den store nyhed. Trådløs Bluetooth og streaming fra mobiltelefoner har gjort det muligt.

Men at vandet leverer strømmen til en forstærker, der sender musik ud i brusebadet, har jeg ikke hørt om før.

Denne skægge og miljø-rigtige idé kommer nu i skikkelse af Shower Power bruserhovedet, der ikke kun sender kaskader af vand ned over brugerens krop. Vandet ledsages af musik eller podcast fra en højttaler, som er integreret i selve bruseren.

Den musikalske og energi-mæssige hemmelighed sidder i denne hvide plastik æske over selve bruserhovedet. (Foto: Ampere)

Som man kan se på billederne, sidder der en usædvanlig udvækst i plastik på vandrøret lige over bruser-hovedet.

Det kaldes for Hydro Power og indeholder audio forstærker, batteri og en mini-propeller: Når vandet løber igennem, ledes det forbi propelleren, der begynder at rotere og generere strøm.

Systemet er så effektivt, at det både kan lade batteriet op og levere strøm nok til forstærker og højttaler-enhed, så man oplever ”water music”, mens man bruser.

Da batteriet lades op undervejs, fortsætter musikken også, når man slukker for vandet. Underholdningen er sikret, mens man tørrer sig, barberer sig eller, hvad man ellers foretager sig i brusebadet.

(Foto: Ampere)

Shower Power hævder, at systemet fungerer miljø-rigtigt helt uden strøm fra elnettet i 16 timer på en batteri opladning.

Selve lyd-enheden er pakket ind i genbrugs-plastik – nok et grønt element – og hele herligheden kan styres fra en helt vandtæt fjernkontrol. Man kan jo som regel ikke være 100 procent sikker på, at ens mobil også er det.

Så lad hellere den blive liggende ude på det tørre, selvom Shower Power principielt også kan fjernstyres via en app på telefonen.

Ampere, der har udviklet Shower Power, forsøger i øjeblikket at samle kapital til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Det går vældigt godt, og det ønskede beløb er allerede seks-doblet.

Interesserede kan fortsat forudbestille et musikalsk bruserhovede med 41 procent intro-rabat. Så koster nyheden 59 US dollars eller ca. 375 kroner….

Sådan funger Shower Power brusehovedet. (Foto: Ampere)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Baby Shark” er nu mest sete video