Billig Bose lyd under tv’et

Shure, it sounds good

(Foto: Shure)

Det er sjovt at se, som gamle audio mærker vender tilbage til scenen igen. Ikke med påstande om, at tidligere tider var bedre, men med et frisk pust og et signal om, at de gamle kan stadig.

Det seneste eksempel er amerikanske Shure, der tidligere i år kunne fejre 95 års fødselsdag. I april 1925 stiftede Sidney N. Shure et enmands firma i Chicago, der solgte reservedele til radioer.

Siden er Shure især blevet berømt for sine mikrofoner, der har været og stadig bruges af professionelle musikere og lydstudier verden over.

I en periode for 40-50 år siden var Shure også en af verdens største fabrikanter af pick-upper til pladespillere. Shure-nåle sad som standard på mange mærker grammofoner til afspilning af vinylplader.

(Foto: Shure)

Igennem lang tid hørte man så kun om Shure i forbindelse med professionel lyd – ikke mere som et forbruger-rettet mærke.

Det har ændret sig meget i de senere år. Shure udnytter fsin enorme knowhow til at udvikle moderne trådløse øre- og hovedtelefoner.

Desuden er det blevet trendy igen at have mikrofoner i sit hjem. De bruges f.eks. til at indtale lyd til hjemmelavede videoer eller de stadig mere populære podcasts.

I foråret lancerede Shure nye øre- og hovedtelefoner i topklassen. Både i kvalitet og pris. Af dem er Aonic 50 hovedtelefonerne nu landet i Danmark.

I amerikanske Hi-Fi medier sammenlignes Shure Aonic 50 ofte med Sonys WH-1000 hørebøffer, der af mange betragtes som verdens bedste.

(Foto: Shure)

Det er altså ikke det rene legetøj, som Shure nu vil sælge til danskerne. De trådløse hovedtelefoner er professionelt studie gear, der gerne må komme ind i almindelige musik-elskende stuer.

Som de fleste andre hovedtelefoner i elite-klassen er Aonic 50 forsynet med et aktivt støjreduktions-system (ANS), hvis indgreb man via en medfølgende app kan indstille præcist efter ejerens ønsker.

Hovedtelefonerne er designet, så man kan have dem på i timevis uden at blive træt eller føle sig isoleret helt fra omverdenen. Spilletiden er 20 timer på en opladning med støjreduktionen tændt.

Shure AONIC 50 leveres med alt, hvad der er behov for: beskyttelsesetui, lydkabel med 3,5 mm stik og et USB-C ladekabel.

Hovedtelefonerne fås i sort og brun. De koster 3.295 kroner og forhandles af Komplett.dk og Dustinhome.dk….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig Bose lyd under tv’et