Prøv selv at bekæmpe en virus

Sapphire er en seriøs rygsæk til gadgets

De fleste mennesker slæber rundt på gadgets, der hele tiden kræver strøm. Mobiltelefoner, trådløse øretelefoner, smartwatches, kameraer, bærbare spillekonsoller, tablets, Bluetooth højttalere – bare for at nævne nogle få.

Vi lever en tilværelse, der er bestemt af batteriers lyst til at arbejde eller ej.

Udfordringerne er selvfølgelig størst hos dem, der bærer på gadgets og elektroniske apparater som del af deres jobs. Det kunne f.eks. være fotografer, journalister og influencere, der skal skrive deres historier på en laptop.

(Kilde: Sapphire)

Rejser man meget, kan man i dag få mange forskellige kabine-kufferter med indbyggede batterier. De fungerer fint, når man f.eks. løber tør for strøm i en lufthavn eller i et tog. De dur bare ikke, når man vil være mere mobil. Så er en kuffert på hjul for besværlig.

Sapphire overfører teknologien fra rejsekufferten til en rygsæk, der er langt mere handy. Strømforsyningen i Sapphire 60 Smart Bag er tilmed meget kraftig – op til 200 watt eller 40.000 mAh.

Det betyder f.eks, at rygsækken har strøm nok til at lade en smartphone op hele 14 gange eller en laptop fire gange. Tilsvarende kan et GoPro kamera hente ny energi 15 til 20 gange, en DJI drone to-tre gange eller en Nintendo Switch konsol seks til otte gange. Strømforsyningen foregår via fire USB-porte eller to AC-stik.

(Foto: Sapphire)

Batteriet fås i kapaciteter på 144, 165 eller 200 watt-timer (wh). Det kan nemt tages ud, sådan som flyselskabernes regler foreskriver. Hele rygsækken er i øvrigt godkendt af TSA og flyselskabernes organisation, så den normalt må tages med som håndbagage.

Selve rygsækken vejer kun 2,2 kilo og er helt vandtæt – et andet godt argument. Rygsækken har desuden seks rum, der sagtens har plads til en laptop.

Et par af rummene kan man få adgang til fra fronten eller siden, uden at den store lynlås i toppen skal åbnes. Desuden er der et særlig stærkt afskærmet og armeret lomme i bunden, som kan bruges til værdisager som pas, kreditkort, ID, nøgler osv.

(Kilde: Sapphire)

Her i Corona tiden kan der dog være problemer, fordi mange flyselskaber har skåret mængden af håndbagage, man må tage med sig ind i flyet, ned på et absolut minimum.

Sapphire søger i øjeblikket finansiering af en storproduktion af den praktiske rygsæk via ”crowd funding” på iværksætter portalen Kickstarter. Her kan man i øjeblikket forudbestille en Smart Bag med 50 procent rabat. Den koster 132 britiske pund eller knap 1.100 danske kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Sapphire)

Foto: Sapphire)

(Kilde: Sapphire)

https://www.kickstarter.com/projects/spphr/sapphire-60-smart-bag-break-free-from-the-wall

 

 

 

https://www.geeky-gadgets.com/smart-bag-03-06-2020/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøv selv at bekæmpe en virus