Bruger I internet anderledes efter Corona?

Lynhurtige ansigts-masker

Danske whisky-destillerier har stillet produktionen om til håndsprit. GM’s bilfabrikker i USA skal lave ilt-apparater til Covid-19 patienter. Det samme gør støvsuger giganten Dyson i England.

ECCO bruger sine 3D-printere til at lave plastik-beslag til ansigts-masker. Og nu, når vi er ved maskerne – så bliver nogle særligt rappe af slagsen nu fremstillet hos Lamborghini.

Lamborghini ligger som bekendt i Italien, der er det land i Europa, som har været hårdest ramt af COVID-19. Italienernes sundheds-system og hospitaler er slet ikke gearet til at håndtere en pandemi som den nuværende med over 13.155 døde alene i Støvlelandet.

Ansigts-maskerne har samme farve som denne Lamborghini Aventado super-sportsvogn. (Foto: Lamborghini)

Ligesom i Danmark forsøger lokale virksomheder at hjælpe, hvor de kan. Fabrikker skifter produktion, og i Lamborghinis tilfælde er produktionen af super-sportsvogne til mange millioner kroner stykket erstattet af ansigts-masker og beskyttelses-paneler til læger og sygeplejersker.

Ifølge Lamborghini kan den lille fabrik fremstille udstyr nok, så hospitalet Sant’Orsola-Malpighi i Bologna bliver dækket ind. Lægefakultetet på Bolognas berømte universitet står for kvalitets-kontrollen.

Om Lamborghinis  ansigts-masker bliver lige så lynhurtige som sportsvognene, oplyser fabrikken ikke noget om. Men Lamborghini har ladet nogle af sin bildesignere medvirke, så maskerne ser i hvert fald rappe ud i deres orange farve.

Lamborghini bygger nu også beskyttelses-paneler til læger og sygeplejersker. (Foto: Lamborghini)

Det er polster-afdelingen på Lamborghinis fabrik i Sant’Agata Bolognese, som fremstiller maskerne. Den kan producere 1.000 masker om dagen og 200 beskyttelses-paneler af et særligt medicinsk godkendt plastik materiale.

Når vi nu lige er ved ansigts-maskerne, der skal beskytte sygehus-personalet mod deres smitte-bærende patienter. Også sports-sko fabrikanten New Balance og spilcomputer specialisten Razer er gået i gang med at producere dem….

(Indledningsfoto til artiklen: Automobili Lamborghini)

(Foto: Lamborghini)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruger I internet anderledes efter Corona?