USA’s præsidenter bliver ældre

OnePlus 8 kommer i april

Kinesiske OnePlus plejer at lancere sine nye mobiltelefon generationer temmelig sent i forhold til sin konkurrenter. Det normale er maj eller juni for årets første modeller, mens efterårers T-versioner kommer i oktober eller november.

Meget kunne tyde på, at OnePlus rykker præsentationen af sine nye 8’er en måned frem i år. Forklaringen skal dels være, at OnePlus har sin nye mobil klar. Dels irriterer det OnePlus, at rivalen Samsung tilsyneladende har langt større efterspørgsel efter sin netop lancerede Galaxy S20, end markedet havde forventet.

Medmindre Covid-19 situationen kommer på tværs på OnePlus’ fabrikker i Kina – og det ved ingen på nuværende tidspunkt – skal den populære mobilproducent gøre klar til 8’eren allerede i midten af april i år. Det vil sandsynligvis ske ved et virtuelt online presse event.

OnePlus nye telefoner vil også være anderledes end kun på datoen. 8’eren ventes således at blive OnePlus’ første modeller, der har trådløs opladning og er vandtætte – sikkert efter IP68 normen. Hidtil har OnePlus ellers hævdet, at hurtig opladning via kabel var meget vigtigere end trådløs.

Det bliver spændende at se, om OnePlus indbygger elementer fra sin Concept One mobil i sin ottende generation af telefoner til april. (Foto: OnePlus)

Spørgsmålet er, på hvor mange andre punkter OnePlus kan markere sig med model 8. Sidste år var OnePlus først på markedet med hurtige skærme, der opdateres 90 gange i sekundet mod normalt 60.

Det har Samsung også opdaget er et godt salgs-argument. Derfor har den nye Galaxy S20 Ultra med et display på 120 Hz. Præcist det samme som den kommende OnePlus 8 Pro.

Mange venter også, at OnePlus mod sædvane vil placere hele tre eller fire 8-modeller. Helt ny bliver en Lite telefon, der skal udfordre Samsungs Galaxy S20 direkte. Desuden kommer standard-versionen OnePlus 8, den mere avancerede Pro model – og som rosinen i pølse-enden en dyr og luksuriøs McLaren udgave.

(Indledningsfoto til artiklen: OnLeaks / 91Mobiles)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA’s præsidenter bliver ældre