Facebook totalt dominerende i verden

Hele julemiddagen på dåse

Det er langt fra alle danskere, som gider, kan eller vil ofre tid på at lave den store julemiddag. De køber enten halv-fabrikata hos slagteren og det lokale supermarked, eller de bestiller færdige menuer via internet.

For seks år siden skrev jeg første gang om en britisk kulinarisk opfindelse, hvor hele julemiddagen var puttet ned i en dåse. Én pr. mand, og så var både forret, hovedret og dessert ordnet. Køberen skulle bare sørge for opvarmning i f.eks. mikrobølge ovn og naturligvis drikkevarer til.

GAME Christmas Tinner blev åbenbart ikke den store succes for seks år siden, selvom fabrikanten hævdede, at dåsen blev udsolgt på få dage. Men selvfølgelig – meget kommer jo an på, hvor mange dåser man får produceret og sælger til hvilken pris.

GAME følger med tiden. I år fås julemiddagen på dåse også i varianter til vegetarer og veganere. (Foto: GAME)

I hvert fald hørte man ikke til Christmas Tinner – stavemåden er korrekt – gennem adskillige år. Før nu, hvor nyheden igen dukker op i min e-mail indboks. Den komplette julemiddag bliver solgt igen, og dåsen ligner sig selv som for seks år siden.

Indenbords finder man ni elementer stablet oven på hinanden – med desserten nederst. Menuerne oven fra omfatter røræg og bacon, to pies med hakkekød, bagt kalkun med kartofler, tre slags sauce – brun cranberry og brødsovs – rosenkål, broccoli, stegte gulerødder og pastinak samt engelsk julebudding.

Til forskel fra 2013 tilbyder GAME nu flere varianter af den komplette julemiddag på dåser. Den fås f.eks. i udgaver til vegetarer og veganer, ligesom man kan vælge mellem rosenkål og broccoli. Man skal vel følge med tiden og trenden på markedet.

Hele ”Christmas dinner in a can” minder om en lagkage, hvor alle dele er fint skårne, så man kan spise dem med ske. Smagen skal jeg ikke kunne sige noget om, men der er noget meget britisk over det hele. Ærlig talt er jeg heller ikke den store fan af engelske pies med indhold af, jeg ved ikke hvad – indvolde f.eks.

Ideen er er imidlertid skæg, og mon ikke den kunne blive et hit til en løssluppen og utraditionel julefrokost. Velbekomme….

(Indledningsfoto: GAME)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook totalt dominerende i verden