Skader touch skærme små børn?

En dukkert på 42. etage

Der er dem, som mener, at opfindsomheden blandt bygherrer af luksus boliger er nede på et nulpunkt. For få nye ideer, og velkendte som private swimming pools, golfbaner, spa-bade og in-house fitness studier er alt for almindelige.

De pågældende har i så fald ikke været forbi Houston i Texas, hvor et lokalt højhus reklamerer med en svømmepøl for ekshibitionister uden højdeskræk.

 

Poolen er nemlig anbragt som en balkon ud for lejlighedens soveværelse. Den rager tre meter ud fra muren og er helt gennemsigtig.

Naturligvis er risikoen for voyeurs lidt mindre, når man vælger Sky Pool løsningen øverst oppe i 150 meters højde. For så skal nysgerrige nede på jorden være udstyret med en stærk kikkert for at kunne se fysiske detaljer på beboerne. Men de kunne jo også lade glas badekarret installere på en etage noget lavere end den 42.

Skypool er fremstillet af 20 centimeter tykt plexiglas, så risikoen er nok lille for, at den lækker og drypper ned på forbipasserende eller ligefrem sender en heftig byge badevand i hovedet på dem.

Det højt placerede glas badekar har naturligvis sørget for, at bygherren af Market Square Tower i Texas har fået masser af omtale og henvendelser fra interesserede lejere.

https://www.youtube.com/watch?v=iVWmklfrDgw

Historien melder dog ikke noget om, hvor mange mennesker der aktuelt har bestilt en af lejlighederne med Sky Pool – eller om det er andre af husets mere diskrete bekvemmeligheder.

Ejendommen er (naturligvis) udstyret med et fitness center, et eget kasino i miniformat, en indendørs basketball bane, billard rum og en privat biograf med et pænt stort lærred.

Lejligheder i Houstons nye Market Square Tower koster mellem 2.400 og 25.000 USD om måneden – det er mellem 17.000 og 180.000 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skader touch skærme små børn?