Lad solen give strøm fra tasken

Samsungs nye mobil i fornemme klæder

De nye Galaxy S8 og S8+ telefoner ser ud til at blive bestsellere for Samsung, der har travlt med at erobre den globale smartphone trone tilbage fra Apple.

I hvert fald slår antallet af forudbestillinger alle rekorder hos Samsung, der har udviklet en meget stærk og meget elegant telefon med Galaxy S8.

I Danmark kan man købe det nye Samsung flagskib fra den 28. april – og dét til priser, der ikke er billige, men bestemt heller ikke så høje, som mange havde frygtet.

 

Hvis man nu alligevel skulle have en masse penge ekstra – f.eks. fra overskydende skat – kunne det måske være en idé at sikre sig en af verdens dyreste Samsung Galaxy S8.

De fremstilles af britiske Truly Exquisite, der sørger for, at Galaxy S8 og den større S8+ bliver belagt med ægte guld eller platin.

Udgaven i 24 karat guld er faktisk den billigste af de eksklusive Galaxy telefoner. Den koster 2.250 GBP eller ca. 20.000 kroner.

En smule dyrere er Galaxy S8 i rosa guld. Den skal man betale 2.300 GBP for – ca. 20.500 kroner.

Mest kostbar er at få sin nye Samsung iklædt platin. Den ekstravagance hiver 2.350 GB eller ca. 21.000  kroner ud af ens kreditkort.

Vil man hellere have den store S8+ med 6,2 tommers skærm i fornem finish med ædle metaller, er prisen 100 GBP – ca. 900 kroner – højere.

Truly Exquisite er oven i købet lidt rundhåndet over for sine kunder, når de nu lægger så store beløb i butikken for en mobiltelefon. Med i pakken følger derfor ekstra udstyr til en værdi af 6.000 kroner.

Det er en Samsung Gear VR maske, en trådløs oplader, et power bank ekstra batteri i 24 karat guld og en kreditkort holder i luksus læder. Das ganze Molevitten ankommer i en smuk håndlavet boks af træ – ikke i den ”tarvelige” plastik indpakning, som Samsung leverer sin nye smartphone i….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad solen give strøm fra tasken