Katim skal være verdens sikreste mobil

Armbåndet lader mobilen op

Har du husket at tage ladekablet med til din smartphone, eller ligger det stadig derhjemme eller på din arbejdsplads, hvor du brugte det sidst?

Alle har prøvet at glemme ladekablet – sikkert mange gange. Og selvom vi så udmærket ved, at mobiltelefonen løber tør i løbet af dagen, hvis den har været brugt meget.

NIFTYX prøver at løse problemet ved at se godt ud???

Nyheden forvandler nemlig ladekablet til et armbånd, der ser ret cool ud. Det kan man sagtens bære rundt på, uden at folk opdager, at man gemmer sit ladekabel i en ring om armen.

Og endnu mere smart: Hvad der ligner et beslag til at lukke kablet, gemmer på et lille ekstra batteri. En Power Bank på 210 mAh.

Ikke overvældende meget, men nok til at holde en smartphone kørende i et par timer i nødstilfælde –  når man har lader kablet, men ingen stik kontakt med strøm i.

NIFTYX sælger armbåndet i to udgaver – med og uden batteri. Så kaldes de henholdsvis for NLB (NIFTYX Lifesaving Bracelet) og NAB (NIFTYX Awesome Bracelet). En god idé skal have et imponerende navn.

Selve kablet fås i forskellige farver. Alle kan bære op til 2,4 ampere strøm, så en opladning kan foregå meget hurtigt.

Kablerne – undskyld armbåndene – kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo til priser fra 14 USD – ca. 100 kroner. Levering vil ske til maj….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katim skal være verdens sikreste mobil