Vernee er en stærk mobil til super pris

En maske til den gode vin

Folk, der ved noget om vin – og selvfølgelig også dem, der påstår, de har det – drikker ikke kun de pressede druer. De bruger også deres øjne og sniffer til vinen med deres næse.

Begge kategorier af vinelskere er målgruppen for dette skægge nye vinglas, der bogstavelig talt tager næsen med i oplevelsen.

Den nye Wine Glass Mask er udformet som en ansigts maske med et par lufthuller i siden. De bruges til at ilte vinen, mens man drikker eller prøvesmager vinen.

Det meget specielle glas skal give den optimale nydelse, fordi man får hele vinens bouquet med. Den forsvinder ellers hurtigt ud af traditionelle vinglas og opløses i luften omkring bordet.

Mange vil nok synes, at Wine Glass Mask ser tåbelig ud. Især, hvis nyheden placeres på et veldækket bord med dyre krystalglas, det fine porcelæn og det fornemme bestik.

Omvendt – hvad gør vinkendere ikke for at få den optimale oplevelse med de hvide og røde druer. Så har personens udseende med glasset i hovedet mindre betydning.

Wine Glass Mask kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra 15 USD – det er ca. 100 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vernee er en stærk mobil til super pris