Breitling laver smart-ur til luksusbil

Da webben trådte sine børnesko

Jeg har ikke forsøgt at tælle op, hvor mange af mine trofaste læsere her på bloggen er gamle nok til at have været på internet i 1996.

Helt sikkert er der en del, og de vil nok kunne huske hylende modemer, langsomme internet linier, den pioner-agtige stemning ved at kunne surfe online – og Netscape, der var verdens første globalt udbredte web browser.

 

I kan få et fantastisk ”flash back” i denne video, der sender os 20 år tilbage til dengang, World Wide Web og Internet var en eventyrlig nyhed for de fleste.

Videoen er kopieret fra et gammelt VHS bånd, og billedkvaliteten er uskarp med flydende farver. Men glem billederne. Det er indholdet og forklaringerne, som er et herligt tilbageblik. Også for unge, som aldrig har oplevet andet end Google, Facebook, hurtige fiber forbindelser eller YouTube,

De vil sikkert smile ad videoens prognoser om, at i 1998 vil der være 25 millioner internet brugere worldwide. I dag er der langt over tre milliarder.

God tidsrejse….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breitling laver smart-ur til luksusbil