Det åbne internet fylder 25 år i dag

Disse hvile-kabiner burde stå i alle lufthavne og kontorer

Alle har vel prøvet at have ventetider i lufthavne, på banegårde osv.

Især er den gal, hvis en afgang bliver aflyst, flyet er overbooket, eller man kommer for sent til en afgang. Så kan man imødese timers venten, og man bliver lynhurtigt træt og søvnig af at vente.

De fleste tager til takke med en ikke særlig magelig stol i check-in området, eller man forsøger at slå tiden ihjel i en café, restaurant eller et flyselskabs lounge.

Ingen af disse steder er særligt optimale, og checke ind på et lufthavns hotel for at få en lur på nogle timer gider de færreste bruge penge på.

De britiske Podtimes kunne være løsningen for rigtigt mange mennesker.

podtime-3

Podtimes er en slags komfortable rør, som man kan leje sig ind i. Lidt i samme stil som de kabine-hoteller, der har gjort japanske storbyer berømte.

Podtimes er dog mere praktiske og kan monteres overalt. I lufthavne, på banegårde eller i virksomheder, hvor de ansatte har brug for et ”power nap”.

Faktisk er langt de fleste Podtimes rør i dag monteret hos større virksomheder rundt om i verden. Blandt de mest kendte Podtime kunder er Facebook og medicinal giganten GlaxoSmithCline….

!!! Se resten af artiklen med flere fotos og video på vores søsterblog Trendsandtravel.dk her:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det åbne internet fylder 25 år i dag