Mere plads på MacBook

IKEA renser luften

(Foto: IKEA)

For to måneder siden kunne Leifshows som første danske medie præsentere IKEA’s skægge nye påfund med at kombinere en luftrenser med et sofabord eller en tromme-lignende dekoration, når man stillede STARKVIND lodret.

Nu er STARKVIND omsider nået til Danmark, hvor nyheden vil kunne købes i IKEA’s varehuse og online i løbet af oktober. Priserne ligger på mellem 899 og 1.149 kroner.

STARKVIND beskrives bedre i billeder end i mange ord, men grundlæggende er det en konventionel luftrenser pakket ind i en overraskende forklædning. Ikke noget med en firkantet kasse eller et tårn  i plastik eller metal.

STARKVIND er den seneste tilføjelse til IKEAs smarte hjem, hvor alle elektroniske apparater bliver forbundet via Wi-Fi med hinanden.

(Foto: IKEA)

Betjeningen foregår i de fleste tilfælde med en app på mobiltelefonen eller IKEA’s egen trådløse TRÅDFRI kontrol-enhed. Andre integrerede smart-funktioner er bl.a. en børne-sikring i flere niveauer.

STARKVIND er designet til indendørs brug i rum, som er op til 20 kvm store. Her sørger fem ventilator-trin og  tre forskellige filtre for at fange nærmest alt, hvad der måtte svæve rundt i luften af partikler, støv, pollen osv.

Ét filter fanger store partikler som hår og støv, et andet mindre luftbårne partikler som pollen, og et tredje filtrerer gas og forurenende stoffer. Det reducerer samtidig ubehagelig lugt fra f.eks. rygning og madlavning.

IKEA’s nye luftrenser kommer i to modeller: Den ene som fritstående model – den anden som integreret del af et sofabord. Og helt klart – det er den sidstnævnte, som er den mest interessante.

(Foto: IKEA)

(Foto: IKEA)

(Foto: IKEA)

(Foto: IKEA)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere plads på MacBook